Yok kırıcılık değil bu Arda. Sallamak kolay oluyor baya.
Vardı burdakiler gibi sallayan elemanlar, "300´ü gözüm kapalı geçerim" diye sağda solda sıkan.
Gözleri açık 190-200 zor yaptılar. ;)
Printable View
Haklısın Çağtay. Boşver yaa, kime sorsam "ne çalışıcam lan" diyo. Kimse çalışmıyor zaten:). Bir tek biz malız
Oldukça iyi
Dimi Aykuuuuutt ahahahaha
besyo barajlarını bilen varmı?
o degilde eksiye düşünler ne fena ya o kişilerin annesi babası olmak istemezdim :D
a-sizin çoçuğun dersane nasıl ?
b-hamdolsun bilmem kaç net çıkarıyor
sınav sonucundan sonra
a-sizin çoçugun sınav nasılmış
b-ee şeyy kemm kümm -50
a-höööö :eek::eek:
:hehe: :hehe:
YGS-5 337 yaptık iyi mi kötü mü bilmiyorum valla her sene cart curt değişiyor sistem alışamıyorum yeniliklere :D
394 ygs2, ikinci sınava daha çok çalışıp eses Makine'ye girecem inşallah..
evdekiler çok uğraşıyon sen arabayıda diyip duruyorlar; anahtarın gitmesi an meselesi..
260 larda bişey işte :D keyfiyen girdim böyle geldi :D rezillik sözlci napsın başka matematk yapamaz fen yapamaz :D
256 ile sıvadım tüyü dikcem ikinci sınavdada :D
Benimde 3. senem, geçen adres teyidi geldi :D
şu 2. sınavdada çakabilirsem sorulara gidecem artık arkadaşların yanına:D
2. girişimdi, matematik sorularının sadece yarısına bakabildim bu seneden ümidim yüksekti oysaki, 307-310 puan geldi o nedenle:(. Sinir olmamak elde değil 15dk daha olsa veya daha iyi kullanabilseydim zamanı çok daha fazlası gelebilirdi.:rolleyes:Hayırlısı olsun gazımı diğer sınava saklıyorum:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1131046_n.jpg
Face´de şöyle bişey denk geldi. Torpil diyolar ama, saçma geldi bana.
Ps olduğunu düşünen arkadaşlar " 50953030678 " Tc kimlik numarasıyla Ösym´nin sitesinden bakabilir.
bu 2.sınavın parası ne kadardı ve son gün yarınmı arkadaşlar :S
son gün 14'ü diye biliyorum bide sınav başı 20 liraydı sanırsam :D
haydaa yarın stajı ekip gidip yatırmak lazım o zaman yoksa perşembe cuma okuldan çıkamam
iş çıkartıyolar bize :D