sagopaydi degilmi?
Printable View
Love is like war; Because, Start to easy,Difficult to end and impossible to forget.
Aşk Savaş Gibidir; Çünkü, Başlamak kolay,Bitirmek zor ve unutmak imkansızdır.
bozuk saat bile günde 2 kez dogruyu gösterir :D
ne cola ne fanta sadece YEDİGÜN!!!
Söylediklerim Söylemediklerimin Zekatıdır!!
Kürt'ünü Türk'ünü bırakın önce herkez insan olsun dini değerlerine saygı göstersin malına verdiği değerin %10'unu dini değerlere versin sonra alim olur kimseye Türk-kürt-katolik ayrımı yapmayız-önce kuran-ı kerim'i (en azından mealini ) okuyalım sonra insana nasıl davranılır nasıl konuşulur öğreniriz,eğer öğrenmez isek şu baki sanıp malımızı mülkümüzü koruyup 2'ye katlamaya çalıştığımız dünya baki sansakta bize kalmayacağı gibi kara toprağa girdiğimizde söyleyecek 3 kelime bulamayız bulamssakta o beğenmediğimiz hristiyanlardan bir farkımız kalmaz önce müslüman olduğumuza şükredelim sonra da insanlara nasıl davranmayı dil,din,ırk,ayrımı yapmadan insan gibi yaşamayı öğrenebilmek için önce dinimizi örf ve adetlerimizi öğrenelim o zaman herşey yoluna girer o zaman kürt ya da Türk demeyiz İNSAN!!!!!!!!!!! deriz
altınada iliştirmek gerekirse....
bizim dedelerimiz Çanakkale'de gavur'a bile su vermiştir esiri bile incitmemmiştirki böyle bir şey yazdırsın herkez adam akıllı konuşsun ondan sonra sinirlenip yazınca banlanıyoruz önce böyle cümleleri yazanları adam edin ondan sonra biz yanlış bişey konuşuyorsak bizi ASIN!!! herkez efendi olsun konuşurken dikkat etsin.....
Gökleri Yarıp Darmadağın Ettiğin Gün Pırıl Pırıl Yıldızları Kararttığın Gün Sen Sorguya Çekmeden , Biz Soracağız Sana
Ey RABBİM ;
Hangi Günahımız İçin Güzel Günleri Çok Gördün
iki teker ruhumu,dört teker bedenimi taşır..
kardeş zoraki arkadaş
arkadar seçilmiş kardeştir
Hiçbir lokantada tek başınıza oturabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş masa bulamazsınız.toplum sizi yalnızlıktan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar.
güzel söz :icon_tup:
Dünya maLı eLde iken düşman Dost oLur... ELde bir şey kaLmayınca dost biLe Düşman oLur..
Mecnun' a sormuşlar "ya bu senin Leyla pek de güzel değilmiş" diye, "siz bir de onu benim gördüğüm göz ile görseniz" demiş.
ne atlet ne don sadece 10 :D
Keşke çocuk kalsaydım,dizimdeki yarayı en büyük acı sansaydım.
Gülü seven, dikenine vazelin sürer :D
Hayatta 2 şeye güveniyorum, biri aynaya baktığımda gördüğüme, diğeri yukarı baktığımda Göremediğime!!
Sıkıntı yapma IZDIRAP olurum.
Bornova merkes kafasına göre herkes.
Bornova merkez rahat olsun herkes
bornova merkevz :P
Kadınlar Duyduklarına; Erkekler Gördüklerine İnanır...
Gelirken bi 70'lik al kardeşim. Başımızda bi büyük bulunsun.. :)
Hayvan olmak için kürk giymene gerek yok :)
aşk; sürekli travmalar halinde sevişmektir.. yalnızlık; aşkın mastürbasyonunu yapmaktır..
ne kadar sallarsan salla son damla düşer donuna :)
Twin webers always need setting up. Even after they have been set up.
kaçan kovalanır,kaçırılan ovalanır :D
Mesele g.tünle top kurtarmak değil yeğen,, mesele sene sonunda g.tü kurtarmak...
:D bi arkadaş yazmıs hoşuma gitti
Ön Koltukdaki Çocuklar Kazaya , Arka Koltuktaki Kazalar Çocuğa Sebep Olur :)
Bir aynaya baktığımda gördüğüme ,bir de yukarı baktığımda göremediğime güvenirim ;)
Bugün bir hocamız yalan söylediğimi sandığı için
-Senin geçtiğin yollara biz asfalt döktük
dedi :D Bende bu sözün ardından
-Hocam sizin asflatladığınız yolda biz yan verdik :D dedim
Buda Benden ''Zaman Geçiriyorum Diyorsunuz ya.Siz mi Zamanı Geçiriyorsunuz,Zaman mı Sizi Geçiriyor?''
Gebze gişeler varmı bişeler ? :D