bu arada deneyecek olan, yanı konuyu acan arkadaşın arabası kac hp??
Printable View
bu arada deneyecek olan, yanı konuyu acan arkadaşın arabası kac hp??
Amerikanlar ancak düz gitsin
6000 cc den 400 hp yi zar zor çıkarıyor adamlar, artık torku da olsun o kadar öküz gibi hacim devirsiz motor torkta olmassa at çöpe.
Bir 64.5, bir de 69 ve balta kafa camaro var benim için amerikan dendiğinde, gerisi boş. Onlarda tasarımlarının hatrına.
kesin tartışma çıkacak birileri bana giydirecek bu postladığım resim yüzünden pişman oldum daha cevap gelmeden :D
Americanın sesi yeter :) Bir aslan kurklemesi vardır birde kedi myavlaması :D Hiç kafanızı yormayın adamlar yapmış yapacağını dünya biliyor :)
hakkaten haa vette lerde makas var c5 lerde falan :)
ama hakkını yemeyelim
her türlü C6 ZO6 ya binerim ZR1 de olabilir
selım bey aracınızın metini cok duydum maşallah..baya bi uğraşmıssınız anladığım kadarıyla helal olsun dıyorum, emeğe saygı herşeyden once..ama söle bi durum var siz binbir güçlükle harcadığınız para ve vakıt karşısında alıyosunuz bu güçleri cokta güzel sonuçlar cıkıyo ortaya maşallah..ancak amerıkanları stock motorlarıyla değerlendiriyoruz şuan !! tabıkı stock bır araba sızınkıyle başedemez mısal benım aracım suan 390 hp cıvarlarında,bunun yere verdıgı rakamda ayrıca tartısılır tabiki..söle bişey diyelim ozaman siz yüklü bir metal yığınıyla kalkmayı denedinizmi hiç?? sonucu ıkımızde bılıyoruz sanırım :) saygılar..(ayrıca c5 metal degil fiber ) :D :D
valla coılover alsak 6 pıstonlu fren kıtı taksak bırde turbo koysak, yada atmosferik olarak yuklesek (500- 550hp alınıyor c5 corvettelerde) her viraja varım ben :D 2000 model corvette ımle :)