konu güzel denemelerin sonuçlarını ve videolarını merakla bekliyorum.
Printable View
konu güzel denemelerin sonuçlarını ve videolarını merakla bekliyorum.
bu konu zevkle takip edilir aynı şekilde bende sonuçları merak ediyorum biraz kaliteli çekimlerle tadına doyum olmaz bu konunun :D
bu yaz cok güzel cokkkk.:D
dun gece İstanbul da neler oldu acaba ;D
bu konunun acılmasına en sevındıgım yer Sulhı ıle Hilmi nın aralarnın duzelmesı :icon_tup: gordugum ve tanıdıgım kadarıyla hepımız arabalarımıza yaptıgımız masrafları tamamen stres atmak ıcın yapıyoruz ıyıkıde harcıyoruz kı bıcok ıyı ınsanla tanıstık,tek bır gercek var demır yıgınları ıcın bırbırımızı kırmayalım ;)
selam miniks, halil cakir OZERK bir kurulustur:) nasil anlatsam basbakanlik ve genel kurmay gibi birsey:D neyse iyi organizasyonlar ve denemeler dilegi ile....
not: bizim eagle talon bu hafta deneyecegim, her olumlu olursa halil arar ve bir deneme yapariz insallah.
yanlış anlaşılmasın bu halil çakır organizatör filanmı hayır öyleyse bizede bir deneme ayarlasın :D
Nann millet acayipp bilevlenmiş hee herkes ufak bir kıvılcım bekliyor :D önümüzdeki haftalar için eyvahdiyorum:beuj: Eğer birisi çıkarda ciddi bir Roll organizasyonu düzenler ise varya Sabahlar olmaz bence İstanbul otobanlarında:D
konu 300 + çıkmış halil çakır olmuş
kimsenin kimseye bilendigi falan yok arkadaşlar nerden çıkartıyorsunuz bunları
Vay be hatırlarım biz daha hurdalıkta nova aynası ararken Tolga Savacı ile Rahmetli Barış MANÇO modifiye işleri ile uğraşiyorlardı ! Ama baktılar ki piyasa apachi doldu taştı bir daha onları göremedim :D Not: 1992
bence su an orta modlanmis guzel bir japon araci eskiden yarisan tolga savaci ve rahmetli maris manconun araclarindan cok daha ustun, her konuda.:)