konu acilmisken ibrahim kardesim , eskisehirde sagolsun cok yardimlari olmustu kutahyada agirlamistir on numara adamdir , biraz hatun icin bekletmistim eskisehirde küsmüştü ama olsun küsmez o gonlunu aldim sonra uhauhauh :D
Printable View
konu acilmisken ibrahim kardesim , eskisehirde sagolsun cok yardimlari olmustu kutahyada agirlamistir on numara adamdir , biraz hatun icin bekletmistim eskisehirde küsmüştü ama olsun küsmez o gonlunu aldim sonra uhauhauh :D
Şu vizeleri finalleri bi bitireyim gideyim Eskişehir'e de ; artık Kütahya'da mı olur Eskişehir'de mi olur bi paslaşalım :) Yani ben kesin Kütahya'ya gelmeyi düşünüyorum o zaman kesin görüşürüz de :D
ben bu yaza söz aldım :D
denk gelirsek görüşcez tanşcazz inş :)
Yakinda Ben kütahyali olucam gibi o zaman bol bol görüşürüz :)))
şimdi ibo şeker gibidir yazcam yanlış anlaşılacak :D
şaka bir yana adam gibi adam
gelen herkeze kapımız açık, elimizden geldiği kadar misafir ederiz :)
bu kadar sevildiğimi bilmiyordum yahu :D Teşekkü rederim eksik olmayın
İbo... Elindeki fotolarımı silersen eğer(hani şu mehmetle olan ve diğerleri) belki daha iyi olur aramız :D hahaha
ibo seni hep beraber cok seviyoruz.. arabanı basmazsan sevmekten vazgeçebiliriz her an :D şaka bi tarafa elinden geleni yaptın bana da kardeşim eline koluna saglık Adana'ya mümkünse yengemizle beraber güzel bi tatile bekleriz.. yoksa da yalnız aynı güzellikte bi tatile bekleriz :D bu arada Adanaya yolu düşen herkeste benim başımın tacıdır ;)
kamer 48 dedi :D sen öncesindede gel ama ne zaman istersen ;)
ya arkadaşlar kamere ulaşabilen var mı. bizim burda askerlik yapıormuş görüşemeden takılmadan giderse çok üzülürüm. kendisine ulaşabilen varsa bi haber edin. çarşı izninde filan görelim bi ihtiyacı varsa giderelim ya :d
kardeş selam.. çarşamba günü diyarbakıra gelecem kamerin yanına ugrayacam 1 saat kadar.. numaram 05073717351.. ara istedigin zaman konuşalım.. hem senle tanışmış oluruz kısa bi sürede olsa hem sen kamerle tanışmış olursun istedigin zaman gider gelirsin ;)
aksama kadar kalman lazım ama :D
akşama kadar kalma işi zor hatunun yanına geliyoruz akşam belli bi saatte onu bırakıp geri dönecez :) haberleşiriz kardeşim konuyu bölmeyelim :D teşekkürler FABERGE İbrahim :p
evet evet teşekkürler FABERGE :)