geçmiş olsun çetin o radarı zaten çok yakın zamanlarda koyuldu oraya orası değil her yere bakmak lazım radar tabelası varmı yokmu diye. aynı yerde bende yicektim ama tabelayı gördüm ışıklardan hemen sonra :D
Printable View
geçmiş olsun çetin o radarı zaten çok yakın zamanlarda koyuldu oraya orası değil her yere bakmak lazım radar tabelası varmı yokmu diye. aynı yerde bende yicektim ama tabelayı gördüm ışıklardan hemen sonra :D
o çakma ayarsız xenonları takanların arabalarıını bağlasınlar mümkünse...
Kazamız mübarek olsun. Devletimiz bize sahip çıkıyor :P
yahu bu cezayı ödemesek ne olur :D
sariyer hacıosmanda bu ara çok sık var radar.Son anda farkedip yavaşlamştm arkadaşm girdi malesef yazdılar 2hafta sonra gördüü halde yavaş gittiği halde gene yazdılar:D
ankara için konuşuyorum istanbul yolunda tüm şeritleri kaplayarak 70km hızla gitsek ulustan optimuma kadar istanbul yolu boyunca basına da haber versek ama arabaların stock olması gerekiyor bahaneleri olmadan aslında güzel olur hem de yasal
aman odeyin cezayı odememezlik yapmayın benm 2 tane odemedgm radar cezam var bakalım noolcak.kuzenime gecen gun icradan gelmişler 2 adet 55 tl lik yani=110 tl lik ceza 690 tl olarak geri donmus.1 hafta içinde odemezseniz 7 gun ila 3 ay arası hapis cezası denmiş.bide askerdeydi kuzenim.direk odemek zorunda kaldılar...sonra aldıgım duyuma gore devlet odenmemiş cezaların hepsine kok sokturucekmiş...vergi daireleri ve adalet bakanlıgı feci sekilde devreye girmiş.bilginiz olsun
g.olsun istanbulda ne zaman başlıcak bakalım bu uygulamalar