hepiniz yaptırmayın yav sonra moda olacak herkesde göreceksiniz geri sökmek zorunda kalacaksınız :p
Printable View
hepiniz yaptırmayın yav sonra moda olacak herkesde göreceksiniz geri sökmek zorunda kalacaksınız :p
şerit led'leri hiç saymıyorum hatta şerit ledden angel halkası bile yaptılar :D
aksarayda aksaray iş hanı içinde girişde sağ tarafda en sondan 2. dükkan var bi amcayla oğlu işletiyor amerikan çift duylu ampül alabilirsin tanes 4 lira boyama v.s. değil direkt turuncu ampüldür ve bendekiler çift taraflı duyla yapılmadı direkt ampülle lehim makinası yardımıyla halloldu elektrikci biraz ustaysa halledebilir bu işi
aksaraya gidene kadar yakacağım benzinle tüm ampulleri değiştiririm la :D
cancanda bile var osram turuncu cift duylu. kazimin dukkanin bir arka sokakdada var
normal boyali ampul istersen evet 1 lira cift duylu. osram istersen cifti 15 liraydi en son. simdi araba diyoruz mesela sahinde araba bugatti'de araba. :)
hiç kendinizi kandırmayın amerikan park , jdm sinyal falan diye
taa 90 lı yıllarda hatırlıyorum şahinlere yapıyolardı şimdi moda oldu :D
arkadaşlar turuncu ampul bmw parçacılarında bulabılırsınız compact ların on sınyallerınde kullanılıyormus osram olarak almıştım 1-2 lıra birşeydi yam yamlara fazla para vermeyin
amerikan sinyal dogru terim cunku bircok eski, 80li yillarin amerikan araclarinda fabrikasyon var. Ama jdm komik. Bmw mevzusu dogru ilk taktigimiz compact ampuluydu bizim de. 3sene tik demedi.
şaka yapıyorum bende ya :) asıl dogrusu benımde bildiğim amerikanlardan gelme
osram çift duylu ampül nerden bulurum söyleyinde alayım yav:D
ramo_si da var murat