nargileyle pek aram yoktur , geçen gün alkolden sonra biraz çekince nargileyi , midem bulandı , normal midir bu durum ?
Printable View
nargileyle pek aram yoktur , geçen gün alkolden sonra biraz çekince nargileyi , midem bulandı , normal midir bu durum ?
bendede olmustu bir kez 3 biradan sonra denedigimde.
yani direk bira ile beraber cekersem sikinti olmuyor ama once icip sonra baslayinca oyle bir etki oluyor bende de.
alkolle nargile içerim genelde bi sorun olduğunu görmedim açlıktan falan olabilir açken nargile fena çarpıyor
üst üste 2 tane bile içtiğim olmuştur :) nargile candır.
Nargile baş ağrısı yaparmı?
yapar. ama baş ağrısını yapan nargile değil. devamlı olarak nefes çekmenizdir. yorulursunuz. baş ağrısı yapar.
Ewde kömür sıkıntı oluyordu , ocakda ısıtıp nargıleye koyyuyorduk , 1500 watt 220v rezistans ile çözmüştüm
Kalın folyoyu demedımde tutunu tıkabasa doldurmayıp folyo ıle arasında bayagı fark bırakınca daha uzun süre yanmıyor. Birde suyun içine portakal dılımlerı atınca hoş bir tad oluyor.
Evde yapılan nargılenın tadını dışarda alamadım daha :)
hemde ne bicim :D nargılenın kömürünün meşe (kaliteli nargile meşesi ) olması gerekmektedir bunu her kafede anlarmısınız anlayamassınız eger kömür halinde iken nargileye koyup içmeye kalkarsanız oda agrı yapar (tam anlamıyla kömürün iyi olması ve dinlendirilmesi karalıktan cıkması gerekmekte nargileye koyulması için) içtikten bir süre sonra o nedenle içtiğiniz yere dikkat etmeniz gerekir her yerde nargile icmem ben ve her gün içmeden de duramam :)
evet bende yazın evde yaparım bokunu cıkarıtırım hemde sabah ogle aksam :D guzel bılgıler vermıssınız tutunu ben bol koyarım sıvısı ıle beraber hem cabuk bitmez hemde hemen kızgın koz koydukca yanmaz dediğiniz bosluk yanı tutunle folyonun arasında bosluk olması sart yoksa koz yapısıp yakıyor tutunu ozamanda yanık tadı gelıyor genelde ben demir kafa takıyorum hıc folyo ıle ugrasmadan daha pratik oluyor tad farkı olmuyor hemde hic :)
Ben sigara kullanmadıgım için yapar diye düşünmüştüm ama demekki faklı nedenleride varmış
hıc alakası yok bende hıc sıgara kullanmadım hayatımda ama 7 senedır hemen hemen her gün nargile içerim ki forummdan bir kaç arkadasımda bana eşlik eder :) bas agrısı tamamen saydıgım sebepten cok cekmek az cekmeklede alakası yok komur ve folyo bu ıkısınden baska birsey agrı yapmaz :)
Nargile için en iyi tütünü istanbul'da nerden alabiliriz ?
Bide nargile alırken nelere dikkat etmeli :D
ben genelde içtiğim nargilecilerden tedarik ediyorum yanı ilk önce test sart her tütün aynı agırlıkta olmuyor aromanın agırlıklarında fark oluyor ben genelde bu son zamanlarda AL FAKHER cappuccino içiyorum cok hosuma gidiyor ama nakhla tutunde içen arkadaşlar vardır ıllakı herkezin agız tadı bir olmuyor dediğim gibi test edip almak cok faydalı olur cogu yerde sahte tutunler olabılıyor zaten bır cok kafeye tutun ve komur tedarik eden kişiler aynı yerden alıyor
Bu işin tek pir'i fokurtudur,ordan alabilirsin dostum tütününü güzel ve özel hazırlarsan,kömüründe iyi ise aynı hatta daha kaliteli tat elde edersin...
toptancısı falan yokmudur bunun :) 4-5 paket almayı düşünüyorum Amerika'ya giderken bide fiyatlar nasıl ?
hatır ısı alıyorum ben 3-5 nargılelık ınan para vermedım daha once hıc ama sen dedıgımı yap gıttıgın bır kafeye nargıle ıctıgınde kozcuye soyle bana su tutunden ayarlarmısın dıye onlar senın ıstegın dogrultusunda ayarlar ayrıca baska tatta aromalardan da almıs olursun
peki 250 gr tütün kaç nargileye gider ?