Var mıdır z.burnu bakırköy yeşilköy florya taraflarında şöyle deniz manzaralı nagilesini öneririm dediğiniz yer. Mahalle arasında çocuk bağırışları arasında nargile içmekden sıkıldım artık.
Printable View
Var mıdır z.burnu bakırköy yeşilköy florya taraflarında şöyle deniz manzaralı nagilesini öneririm dediğiniz yer. Mahalle arasında çocuk bağırışları arasında nargile içmekden sıkıldım artık.
Yeni mahsüller geldi :D Mazaya diye tütün aldık çikolata nane ve çilek inanılmaz iyi çıktılar çilek al faqir den falan çok daha iyi..
Yeni mahsüller geldi Mazaya diye tütün aldık çikolata nane ve çilek inanılmaz iyi çıktılar çilek al faqir den falan çok daha iyi..
http://i939.photobucket.com/albums/a...1/IMG_4107.jpg
Habibi marka var anason sevenler icin tavsiye ederim cok guzel aromasi var
Dün nargile suyunu koyduğumuz "pot" kırıldı, nargile seti almadan sadece onu alabilecek bir yerimiz var mı acaba?
Yada, elinde olup satan-veren bir forumdaşımız varmıdır?
ankarada nargileyi sağlam yapan yerler nereler ?
sise netten alabilrisin 10 liradan başlıyor
Bahçeli 2-Beirut cafe
Gazi-Konakhla
Alkollü istenirse Park caddesi-Narquilla
Bunlar dışında bütün şehirde nargileler saçma sapan. Her şeyin lülesine her şeyi koyuyolar, her marpuçtan herkese veriyolar. Ama en berbat nargileler marco pascha ve huqqada mevcut.
bizde bakü'de ki şantiyede ki arkadaşlardan starbuzz temin ediyoruz,gerçekten farklı bir deneyim,bulabilirseniz mutlaka deneyin...:)
http://i.hizliresim.com/OqQy3A.jpg
Bahrain mint'i istanbuldan mısır çarşısından aldım fena değil kötünün iyisi yoklukta gidiyor süper değil hele ki benim gibi hard nane seven biri için vasat geldi bana ama starbuzz nirvana acayip iyi...:D
TR'de bulunabiliyor ancak baya güzel fiyat cekiyorlar ramazandan sonra baküye gideceğim yüklü miktarda getirmeyi düşünüyorum,buraya yazarım mutlaka faydalanmak isteyen varmı diye :)
Nane tütününde stabil bir lezzet henüz alamadım ama al fakher nane hem ulaşılabilirlik açısından hem lezzet olarak güzel,heryerdeki el fakher nanesi biribirini tutmuyor çünkü çogu sahte gerçek el fakher bulunur ve içilirse güzel oluyor fiyatlar makul tavsiye ederim...
Birde nanede zirve dediğim mazaya wild mint bulursanız her çekişinizde damarlarınızı bile açar ben 2 kez temin şansı buldum cafede ki görevli arkadaşa yaptırdım bir çektim bir titreme geldi eleman merak edip bi içiyim dedi abi bi git bu içilirmi diyor bilmiyorki bizde 2jz twin turbo ciğer var :D
mazaya geçenlerde denk geldim ama alfakher dışında aldıklarım genelde sevmediğim için kenarda duruyor diye almak istememiştim. Nanesi o kadar keskinse birde onu deneyelim :)
Nargilemi alan arkadaş bana konyadan nane almıştı paketin üstünde arapça yazılar falan vardı, öyle keskin bir nane bulamadım daha. Buradan da Can_t' a saygılar sevgiler :)
Starbuzz isteyenler Üsküdar'da Ottoman Nargile Cafe satıyor olması lazım bi bakabilirler..
Nargile içipte bende şu zararı oldu diyen var mı :D ne kadarda bir içiyorsunuz genelde ?
Ottomana sordum ben çok yüksek fiyat söylüyor starbuzz için :) ben hergün içiyorum bazen 2-3 kere içtiğim oluyor ağız kuruluğu yapıyor bende sürekli su tüketiyorum