elinde ya da tanıdığı bir yerde al-fakher eskandarani gören duyan bilen var mı? 2 senedir bu tütünü arıyorum. orijinal olmalı kesinlikle..
elinde ya da tanıdığı bir yerde al-fakher eskandarani gören duyan bilen var mı? 2 senedir bu tütünü arıyorum. orijinal olmalı kesinlikle..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
1 Saat Önce Kavun İçtim Nerden Baksanız 1.5 Hindistan Cevizi Kabuğu Kömürleri Kullaniyorum Şuan Kadar Hiç Bi Yanma Olmadı Ama Sanırım Başlığı Tkinca Kömür Tütün Çok Yakın Olduğu İçin Ara Ara Tütünü Yakıyorum
SON Birsey Daha Ekliyecegim Şöyle Neyle Neyi Karıştırırsak Güzel Bi Karışım Çıkar Ortaya Oranları Ne Olmalıdır Mesela
Berkin sağolsun bende mazayadan aldım ama daha denemek kısmet olmadı. Merak ettim şimdi yarın da bi ondan yakayımtek başına çok yoğun bir tat oluyor mu yorar mı?
Yanma sorununu hallettim, sanırım ilk seferlerin heyecanıyla köz daha çok canlıyken koyuyordum üzerine ondan yanıyordu. Şimdi kısa bir süre bekletip öyle koyuyorum üzerine. 3 parça hindistan cevizi közle 2 saat rahat rahat içiyorum. Tek sorun bi yerden sonra aroma bitiyor![]()
Karışım olarak da zevke kalmış tabi ama şeftali çilek üzüm filan gibi herhangi bir meyve ile naneli karışımlar genelde risksiz ve güzel oluyor
Karışım için alternatifler,
http://www.nargilenet.com/nargile-ka...eri-mID13.html
YouTubeDR.ECU
mazaya biraz keskin bir tadı var yani bol mentollü, oldukça uzun süre bu keskinlik devam ediyor. Naneyi çok sevmeyen veya yeni başlamış birisine ağır gelebilir
Mazaya nane gerçekten güzel önceki postlarda da söylemiştim,sert nane tadının yanında güzel açıcı bir içimi var...
Not:Baküden ithal starbuzz'lar şantiyenin açılmaması sebebiyle askıda unutulmadı yani![]()
Battal boy nargile satilik isteyen olurrsa haberiniz olsun ☺
Evren abi evindeki oturmuş takım ile starbuzz dan tam verim alamazsın. Fatih'te Ari Antik kafe Starbuzz içebileceğin en iyi yer.
Başka starbuzz ve starbuzz adı altında fake karışım tütün veren yerler de var, oralara aldırış etme, gerçek starbuzz deneyimi için ari antik.
Blue Melon tavsiye ediyorum kesinlikle, üzüm sevenler de blue mist deneyebilir.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Damla sakız - çilek- nane
Kivi - limon - nane
deneyebilceğiniz başarılı karısımlardanbirde yeni bi tütün keşfettim. Starbuzz a yakın bir tadı olup içtikçe tadı katlanıyor Habibi Tobacco diye. Bu siteden bulabilirsiniz nargilesatis.com
konuyu güncelleyeyim, mazaya naneyi içtim al fakherle aram bozuldu içmek istemiyorumnereden buluruz mazayayı
Bende birkaç şey yazayım.Bende nargile bağımlısıyımuzun süre ara vermiştim 3 ay önce nargile aldım mya mozza marka ama istediğim tadı alamadım ve lüle ufak olduğundan hemen yanıyordu.bisüre önce kaya shisha marka tank modelini aldım komple cam olan model deri çantasıyla beraber.gerçekten çok kaliteli nargile klasik kahveci nargilesi gibi tad bırakmıyor yıkayınca bütün koku gidiyor birde dilex'in cam nargilesi var ama kaya shisha daha kaliteli ama tek kötü yanı dikkat etmek lazım kırılması kolay.tütün olarak hep al fakher içtim yakın zamanda starbazz ve bang bang marka tütün aldım.kesinlikle tavise ederim.starbazz daha pahalı ama bang bang marka tütün ürdün malı ve içimi tadı çok güzel tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)