izmirin neresine geleceğinizi bilmiyorum ancak, bostanlı tarafında geyik var, bornova da papyon var yardımcı olurum. Kendi yaptığımdaki tadı alamıyorum ancak cafelerin arasında iyi sayılabilecek buralar var.
Printable View
izmirde el altında satılan tütünler yalovada dükkanların camlarında ***** populasyon kökeni nedeni ile :) birkaç çeşit dışında al fakher için pek sıkıntı çekmiyorum burada. hepsini bulabilirmiyim bilmiyorum fakat isteyen varsa ufak bir liste yapabilirsek haftasonu bakabilirim.
bana da keskin nane lazım al fakher nane tek kesmiyor karışım için daha uygun. şimdiye kadar en keskini mazaya ve yıllar öncesi bir arkadaşımın konyadan aldığı üzerinde arapça yazılar olan markası belirsiz bir naneydi. şerbetlinin keskin olduğu yönünde tavsiye aldım onu da denerim.
mazaya veya keskin olduğu bilinen başka bir marka bulma konusunda yardımcı olabilecek var mı? al fakher konusunda dediğim gibi liste oluşturursak bakarım piyasaya neler var.
Şu aralar piyasadaki al fakher ler çok bozuk, bir süreliğine nakhla çift elma ya geri dönmeyi düşünüyorum.
Al fakher tütünleri saldılar piyasaya kilosu 130 Tl olmuş hayırlı olsun :)
R.I.P. Mazaya nın tadı damağında kalmış gibi :D
Ne oldu bu piyasaya birden
Dandik cafe tütünlerine muhtaç olduk
Bi gelse piyasaya el fakherler de rahatlasak
Fiyat yükseltmek için yapılıyor sanıyorum.
bizim fabrikada çalışan suriyelileri kaldıkları yere bıraktım bigün gel nargile falan dedi çatpat türkçe ile neyse çıktım içmeye ben hayatımda daha o kadar kaliteli bi nargile içmedim. biz suriyelilere acırken adamlar bizden kaliteli nargile içiyor :D
Al fakheer kavun çok temiz. :) Bazen de şeftali.
Yok mu hala El fakher kavun bulabilen
ölüyoruz tütünsüzlükten :/