Kavunun yanina nane haricinde ne karistirabiliriz ?
Portakal nane limon 3lusu disinda portakali neyle kullanabiliriz ?
Karpuz ve cilek ayri ayri nane disinda karisim yapilir mi baska aromayla
Damla sakizi nane disinda neyle gider ?
Elmaya nane disinda ne karistirabiliriz
Bonibon'a ne karistirabiliriz
Yaban mersini naneden sıkıldim
Karisimlarimi degistirmem lazm yada yeni aromalar yardimci olursaniz sevinirim![]()
Kavun + bal (bal az olacak maks yüzde 15 seviyesinde) artı ürdün sakızı gibi bir sakız varsa ondan da ekleyebilirsin biraz
Portakal + vanilya olabilir portakal + elinde varsa mazaya yaban mersini exotica olabilir
Karpuz + kavun + nane ya da sakız olabilir çilek için de suya biraz süt koyup tütüne de biraz vanilya eklersen iyi bir tat elde edebilirsin ama af çilek kullanacaksan af çilek berbat bir tütün.
Sana tavsiyelerim
af ya da mazaya ymersini + af böğürtlen + af gold üzüm (eşit seviyelerde)
yeşil veya kırmızı üzüm + böğürtlen (üzüm bol)
şeftali + vanilya
elinde tatlı siyah üzüm varsa onu şeftaliyle karıştırabilirsin yine
hindistane cevizi + çikolata + vanilya (af çikolata ve hindistan cevizi yeni paket olmalı eskileri tırt)
yine narenciye tarzı karışım seviyorsan :
yabanmersini (yüzde 30), yeşil limon (yüzde 20), portakal (yüzde 30), ürdün sakızı (yüzde 10), buzlu nane(yüzde 10)
2 sene önce çok fazla nargile içerdim 2 sene aradan sonra dün ilk kez nargile içtim. İlk güzeldi fakat 3. Köz yenilemeden sonra ufacık çekiyorum boğazım gıdıklanıyor öksürücek gibi oluyorum. Sorun bende mi acaba nargilede mi ?Muhtemelen nargile yandı durumu oluyor ama hiç boş bırakmadım, neden oldu anlamadım keyif yarıda kaldı
.
Sonunda nakla kapiçino buldum sarısından istediğimden beyazıtta. Onu alırken de bang bang diye bir tütün gördüm bugün. Trafic lights diye bir türünü aldım kokusu fena değil gibi.
Birazdan deniyecem de. Siz nasıl bilirsiniz bunu?
al fakher ve adalya bas agrisi yapiyor bende normalde sigara icmeyen birisi olarak. al waha veya nakla daha hafif sanki
gecen gün bu alüminyum folyo yerine kullanilan zimbirtilardan aldim dünya varmis. yapim asamasini 3 kat daha hizlandiriyor. herkese tavsiye ederim.
Hocam sen Viyana'da mısın? Nakhla, Tangiers'ı bir kenara koyarsak en ağır tütündür şerbet oranı daha düşüktür diğerlerine göre.
Al Fakherler genel olarak sürekli boğaz gıcıklıyor ancak baş ağrısı varsa bunun sebebi genellikle kömürdür.
Ben de yeni seri kapi almıştım bir süre önce, nakhla'nın yeni serileri, eskileri ciddi manada aratıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)