benimde 1-2 ufak sorum olacak ben hindistan-karamel fanatiğiyim(altta süt illaki)1-bunun tütünü nerden bulacam evde içmek istiyorum ***** yaz geldi bide yaz okulum var kesin atacam balkona ohhh
2-kaliteli bir nargile almak istiyorum istanbul nereden alayım 30 milyona bile var ama duyduguma göre kırılıyorlar dökülüyorlar diye duydum süreki ugraşmak istemiyorum ondan adam gibi bişi lazım benim tavsiyem nargile açılana kadar büyük köz kullanıp tam ortaya koymak açılıdıgında ufak ufak közleri dışa doğru yaymak en iyisi budur hindistan-karamel ve yeşil elme forever
![]()
Nargile sevilmez mi yaSigaradan nefret ederim ama aksiliğe bak nargileyi çok seviyorum
![]()
Instagram: mutusgarage
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bide 4 lüyü buldunmu batak atarken baya zevkli oluyoristanbula geleli 2 yıl oldu tophane ve kalamış cafe dışında begendiğim hindistan-karamel yapan yer çıkmadı(bendeki bi nevi hastalık hindistan-karamel, yeşil elme dışında içemiorum
) havada güzel bugün baya tavsiye edeceğiniz yer varmı üsküdar sahilden beykoza kadar boğaza karşı fln güzel olur bugün
![]()
okuyamadım hepsini ama sanırım yazmışlardır. tütün ile folyo arasında biraz boşluk bırakırsan dediğin gibi yanmaz.
avrupa yakası bakırköy![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)