lüle orta boy isse 10 kafa rahat cıkar heralde hatta daha fazla
lüle orta boy isse 10 kafa rahat cıkar heralde hatta daha fazla
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
teşekkürler deneyelim bakalım siparişi verdim![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Uzun süredir en sevdiğim alışkanlığımdır. Her akşam evde/ terasımda düzenli hazırlarım. Yazın buzlu marpuç candır. El*faker elma canandır. Meyveliler ile pek aram yok nedense..
Hiç sigara içmedim, şunun kokusu hoşuma gitti içeyim dedim başım döndü bi daha da içmedimAma kokusu çok iyi :P
TB4BSA
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
uzun süredir sigara içiyorum ama bu güne kadar 2 defa nargile denedim ikisinde de fena tıkandım. dumanın tamamını yuttum nefessiz kaldımiçenleri görüp özeniyorum ama beceremedim gitti. sigara gibi içilmiyor mu bu?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Anason elma, Nagla elma ve efsane Elma nane en iyi tütün mısır çarşısında var diye biliyorum bi aralar fena sarmıştım gidip tütün kovalıyodum toptan alıyodum içtiğimiz yerle anlaşıp sadece takım parası veriyoduk daha ucuza geliodu
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Nargile candır. Bende sık içerim. Bira sonrasında herhangi bi etkisi olmadı ancak, aç karınla kötü oluyor.
istanbulda nereleri önerirsiniz peki ?
Ben genelede burj ve kuruçeşme kahvesine gidiyorum, var mı başka önereceğiniz yerler ?
kalıtelı tutun secmelısın ılk kural nakle el fakır bahre gıbı.
lüle kaplamasız toprak tan olmalı testı gıbı.
komuru yanlış secmıssın tablet komur olmaz bu ıste.mese komurunu kalıtelı secmelısın.
nargıle folyon ıkı olmalı yanmaması ıcın .nargıle takımın en azıkı bogum olucak ve hava almayacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)