User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Pazarlama ve Satış Okulum Sorgusu

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pazarlama ve Satış Okulum Sorgusu

Pazarlama ve Satış Okulum Nedir?

Pazarlama & Satış Okulum, Türkiye'nin ihtiyacı olan
    satış uzmanlarını yetiştirme ve iş sahibi yapma programıdır.
    Hızlı kariyer yapmak veya kendi işinizde başarılı olmak
    için en önemli ihtiyacınız pazarlama ve satış tekniklerini ögrenmenizdir.
    Pazarlama ve Satış Okulum sizlere
    Türkiye'nin en iyi eğitmenleri ve eğitim sistemiyle bu
    imkanı sağlar. Eğitim sonrasında CV'nizi Türkiye'nin
    önde gelen firmaları ile paylaşarak Satış ve Pazarlama
    alanında kariyer fırsatı sunar.

www.pazarlamavesatisokulum.com

Bir aile dostu tavsiye etti ama tam net birşey anlatamadı,
    Aramızda bahsedilen eğitime katılan oldumu idda ettikleri kadar kalitelimi gerçekten bana birşeyler kataçak mı ? Fikirlerinizi almak istedim.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Hızlı kariyer yapma..."

Neden acaba milletçe hep en kısa yoldan en hızlı şekilde köşeyi dönme hesapları yaparız anlamam. Nerede kaldı o zaman emek olmadan yemek olmaz sözünün anlamı? Yanlış anlama sözüm sana değil bu arada. Bu ilandaki insanları cezbeden yalana...

Satış işi Türkiye' de çok zor bir iştir. Her daim topun ucundasındır. Çünkü satış hedeflerin çok büyük rekabet çok fazla ve malesef insanımızda para ve kaynak az olduğu için bu hedeflerin realizasyonu da bir o kadar zordur. Bu nedenle kurumlarda en sık eleman değişikliğinin olduğu bölümdür satış.

10 senedir IT dünyasındayım. IBM' de çalışıyorum. Satışçı değilim bu arada. IBM' in satıcıları meşhurdur. Sana o nedenle onlardan örnek vereyim. IBM' in tüm dünyaya ünü yayılmış IBM Sales School' u vardır ve bu organizasyonun eğitimleri çok iyidir. Satışçı olan herkes ilk bu eğitime Amerikaya gönderilir.

Ancak gönderilen 10 kişiden yalnızca 1 veya 2 si uzun soluklu başarılara imza atabilip kalıcı olurlar. Diğerleri kaybolup giderler.

Neden mi?

Çünkü Satış, insanları etkileyebilme ve ikna edebilme sanatıdır ve bu sanatı icra etmek doğuştan yetenek ister. İletişim yeteneği, ikna yeteneği ve liderlik yeteneği. Ne adamlar tanıdım hayatında satışla ilgili ne bir kursa gitmiş ne de bir eğitim almış ama gel gör nasıl satıyor. Adamın doğuştan yeteneği var ve bunu kullanmasını çok iyi biliyor. Bir iş ortamına girdiğinde hiç bocalamadan ortama karışıveriyor.

Eğer işsizim bir an önce iş bulmak para kazanmak istiyorum diyorsan satışla sadece günü kurtarırsın. Sana tavsiyem, koluna altın bir bilezik takabilecek bir eğitime para yatırmandır. Yani bilgiye yatırım yapmandır.

Bunlar ne olabilir?
    Çok iyi bir İngilizcenin yanında mutlaka bir Almanca, çünkü artık en beğenmediğin anaokulunda bebeklere ingilizce tuvaletini söyleme eğitimleri veriyorlar. Çok kısa sürede İngilizcenin hiçbir espirisi kalmayacak. Çünkü herkes konuşacak

Bilgisayarlı Muhasebe, veya A, A+ sertifikasyonlarını alabileceğin Donanım eğitimleri olabilir. Zira bu sertifikalar uluslararası sertifikalardır.

gibi gibi.

Bu tür satış pazarlama kurslarına para yatırmadan önce iki defa düşün derim.

Sevgiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşüncelerini paylaştıgın için teşekkür ederim abi.

Firmalar genelde bir eğitime tabi tutulacaksın felan diyor sonuncunda olumlu olursa gibi konuşuyorlar belki bu eğitimi almış olsam 1 adım öne geçerim diye düşündüm ama şatış işide yapmak istemiyorum işin tuaf kısmı o sanırım saece kafamı karıştırmaktan başka birşey yapmayacak gibi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz bu işin okulunu okuyoruz
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz bu işin okulunu okuyoruz
    hiç bulaşmamı diyorsun

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yaw öyle demiyorm niye diyelim
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satış işini boşver bence, ne zaman elinde kendi ürettiğin yada ithal ettiğin ürünün olur o zaman onu pazarlayıp satarsın eyvallah, diğer türlü başkasının yanında hiç zaman kaybetme 1 sene iyi satarsın 2.ci sene az satarsın hadi bye çekerler yerine daha az paraya çalışıcak adam alırlar sonuçta firma maliyeti düşürür firmanın amacıda kar yapmak olduğundan bu onlar için daha önemlidir, ahmet gitmiş veli gelmiş bi ton sirkülsayon olmuş önemi yoktur piyasada satış işini yapıcak tonlarca üni mezunu adam var ztn biri olmazsa diğerini alır ayrıca kurs flnda hiç vakit kaybetme. ayrıca türkiyede o kariyer işleri flnda yalan öle bişey yok herşey çevreye tanıdığa bakar işe girmek istiyosanda kurs yerine sağlam bi torpil bul.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah o torpili bir bulabilsem

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalıştığım şirket yılda 8 gün kalmalı şekilde sabancı üniversitesinde eğitim aldırıyor.
    eğitimin maliyeti kişi başı 10.000$lara yaklaşıyor. bu tür kompike eğitimler yıllardır satışı iyi yapan üstadlara bile bazı şeyleri yanlış yaptıklarını gösteriyor.

aldığın yada alacağın eğitim satışını yapacağın iş ile de ilintili olursa bingo !

ayrıca ben satış işini sonuna kadar savunuyorum, kendi işin olmasada başkası adına bişey satsanda tavsiye ederim.

şu da var, satacağın ürünü sevmelisin. benimsemediğin ürünün satışını yapamazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız insan sevmedigi işi yapamıyor, sonuçta başkasının adına satsamda kendi maaşımı almak için satıyor olacagım

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu eğitimlerde sinan ergini dinleyince herşeye bakış açınız değişiyor,adam hem espritüyel,hem çok başarılı bir iş adamı,hemde fazlasıyla disiplinli ve kendi hayatından örnekler vererek kendinizi görmenizi sağlıyor resmen.İmkan varsa bence alınması gereken bir program verilen eğitimler gayet iyi ve kesinlikle faydalı olucağına inanıyorum

edit:bu arada sinan ergin kimdir,satış okulunun kurucusu ve geçenlerde ali sabancıyla samsun 19 mayıs üniversitesinde yumurta yagmuruna tutulan kişi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz katıldınız yani bu egitime doğrumu anladım?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)