Body, kas, vucut geliştirme dedik.. dün akşam itibariyle başladım ısınma hareketleriyle 5 kilodan başladık neyse antremanlar gayet güzel geçiyodu ilk günün vermiş olduğu istek arzuyla 1 saat kadar çalıştım.. Ama sıkıntıma geleyim spor salonun'dan çıkıp eve geldim kol bölgesi ve gögüs bölgesin'De ağrılar başladı içten kemik ağrısı forum'da bir çok body yapan arkadaş var sanırım ne demek istediğimi anlarlar.. neyse sabah bi kalktım kollarımı kendime doğru çekemiyorum mütiş derecede ağrı var aynı zaman'da omuz ve gögüs kısmıda öylevücut ham çok mu yüklendik diyecem ama 5 kiloyla ve 10 kilo arası çalıştım.. body'den değilde sanki savaştan gelmiş gibiydim..
sorum budurki bu ağrılarım ne zaman geçicek her body yaptığım'da bu ağrılarla tekrar karşılacakmıyım ben
bunun için bi önlem alabilirmiyim
akşam tekrar gidicem çalıştıktan sonra yinemi bu tür ağrılarla karşılaşacakmıyım yoksa dün ilk gün diyemi böyle ağrı yaptı??
Spor yapan body'le ilgilenen arkadaşlardan yardım öneri bekliyorum tşk ederim.![]()

vücut ham çok mu yüklendik diyecem ama 5 kiloyla ve 10 kilo arası çalıştım.. body'den değilde sanki savaştan gelmiş gibiydim..
bunun için bi önlem alabilirmiyim
Alıntı

umarım şu ağrı günleri çabuk geçer valla bi kamyon dayak yemiş gibiyim toprağım
suyun için'De kalmayı denemedim bu akşam denerim

demek biraz iyi çalışmışım ağrılarım çok ağır hem hamlık hemde çalışmayla bu ağrılar olsa gerek.. bi merak ettiğim konu daha var abi.. ben şuan 85 kiloyum az'da göbek var.. korktuğum şey bu body vucut yapma beni daha çok iri gösterirmi ?? yeterince geniş iri görünüyorum bu spor daha çok kaba gösterirmi beni ? yoksa vucutu şekle sokup kilolar gidermi? ben böyle düşünüyorum şimdilik body çok az yapıp daha çok zayıflama yönün'de sporlar yapıyım koşu bandı bisiklet gibi iyi bi kiloya düştüğüm zaman 70-75 gibi ondan sonra body'e tam anlamıyla başlarım die düşünüyorum.. biraz fazla soru sordum kusra bakmayın kafamı çok kurcalıyo bu olay