yer nerde?
Printable View
'''''''''''''''İSTANBULGARAJ'''''''''''''''
cok samımıler ve oldugu gıbıler
Ankara'da: Efe Mekanik(BMW)-Tork Garaj-Naci Oto Elektrik(Elektrik ve çözülmeyecek her iş için birebir)-Can VW-Karaca Motorsport(MG ve Peugeot)-Serçal Opel. Megasquirt, Chip, Mapping vs. için CG Gökhan ve Tolga..
İstanbul'da: Peak Garage (Çok temiz-güzel işçilik ve oldukça hızlı)
Custom Garage Kadosanda :)
kadosan san sitesi b blok no 18
tel 216 313 9253
Ayrıntılı :D
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...bf72a0e8e&z=17
Ankara için
Nuraydın oto Turgut Usta
Seçim Opel
Yardımlarını esirgemeyen Tork Korhan abi
AST Apo Dayı
Kendi evim gibi oldu artık her işim her derdim ve nerdeyse her izin günümde ordayım
BMS Garage Kazım abim.Namı diğer Szuka Spec :)
orjinal honda servis ve işçilikte Stad Honda Murat ustayı tek geçerim.
Swap yapıcaksanız kesinlikle mantaR tuning
oto yıkama kaplama garajı olarakta Maxcar derim :D
Ben garajcı değilim neresi aklıma yatarsa giderim ustanın titizliğine bağlı araba yatırmayı sevmem
Ne yapılacaksa önümde yapılır, 7den gidlir geceden dönülür.
O yüzden sevdiğim ve eskiden çok sık gittiğim Yurtmotorsport (Bostancı Sanayi) vardı.
Çok şükür sıkıntılarım yok bi arıza çıkartma durumu olmadığı için :)
Yağ değişimi gibi şeyleri kendim hallederim. Disk fren pedleri falan gibi.
Paşaoğlunun bilgisini ilgisini severim ama arabamı oraya götürmem :)
ufak bir işlem için çok uzun süre bekleme durumu bana gelmiyor :)
Peak Garage bildiğim kadarı ile eli daha hızlı ve çok titiz çalışıyor ve şu son zamanlar çok metini duyuyorum.
Savaş Motorsport özellikle Polish işlemine aşık oldum. Daha öncede Polish gördüm ama
bu gözüme çok bi farklı geldi :)
Custom Garage yeni kurulan biryer özel isteklere yönelik bence şahane biryer
Yapılmış şimdilik işleri pek olmasada insanları az çok biliyoruz SEBO Style işleri gayet başarılı.
GKM Garage (Mantar Tuning)
İlk gittiğimde bi araba göstermeyye gitmiştim.Gittiğimde bi kavga ortamı vardı o gün bu gündür ısınamadım.
Biraz banada ezbere dayalı işler yapılıyormuş gibi geliyor.
Atölye özge fedai usta ve çalışanları on numara insanlar kendi yerin gibi rahat edebiliyosun her konuda yardımcı oluyolar hepsine ayrı ayrı teşekkürler...
Alpinestar Maltepe genelde takıldıgım garaj.Fatih ustanın işçiliği ve muhabbeti iyidir.
Tork garaja gidiyorum memnunum
mekanik işlerim için paşaoğluna gidiyorum.
Çok kalabalık olduğu için bazen iş tüm güne uzuyor, o yüzden randevu alıp arabayı bırakıyorum. Nazımı çekiyorlar sağolsunlar.
Peak garage serdar'ı da tavsiye ederim, tek tabanca olduğu için biraz sıra bekleyebilirsiniz tabi.
Egzoz işleri için eskiden iskender ustaya gidiyordum ama gerek yoğunluktan dolayı işlerin uzaması, gerk de fiyat politikası yüzünden artık gitmiyorum.
Egzoz işleri için sebahattin ustayı tavsiye ederim, 3 günde manifold teslim etti sağolsun.
mr garage
çok memnunum:D
Mekanik olarak CRM ve Mini Auto
Egzos= Iskender
ne zaman zorunlu olarak baska yerlere gitsem problem yasadim. Borusan olsun ege servis olsun hep basima is actilar.
radar honda beşyol florya:)
MR GaRaGe çooook memnunum ;)
Aynen MR.GARAGE (RamoSI) görsel konularda en iyisi olmaya aday ;)
MMPower Garage ;)
istanbul garaj : kesınlıkle ılgısız alakasız clıo rs marspıyelı sormaya gıttım yaparız ddıler fıbermı dedım onu bı sekılde hallederız dedıler sorumu yıneledım aynı cevabı aldım bı daha gıtmedım gıtmemde neye gore fıyat verdıler onu bıle anlamadm .... ----
erad tunıng: ılgısız alakasız musterıyle konusmaya usenen goz gore gore adamına gore fıyat veren -----
mini auto : yusuf abı kesınlıkle on numara esnaf ıscılıgı muhabbetı yaklasımı +++++
maslak btg garage : alp abı kesınlıkle her konuda yardımcı oldu bugune kadar parca sıkıntısı kesınlıkle olmadı tavsıye edebılırım gozum kapalı... ++++
racercorner : seneler once ılk gıttıgım gun fatıh abının mısafırperverlıgı ve yaklasımı kesınlıkle her zaman aklımda olmustur soruldugunda soylemısımdır.... +++++
aklıma geldıkce yazarım :)
bu arada gerı kalan hersey ıcın kendı servısımızı kullanıyorum açıkel renault ..... :) :)
Mr. Garage işçilik kalitesi güler yüzlü ekibi ve kalitesiyle:icon_tup::D
Daha önce sütten ağzım yandı.
+1 Servis paşaoğlu.Her konuda dürüstler,tecrübeliler ve profesyoneller.
Mr.garage ramosi bugun gittim farlarımı boyattım çok güzel yaptı saolsun... Memnuniyette sınır yok. sınırsız caykahve servisi var:D
Bu forumda takılan adamların sadece taraf oldukları için biyer tavsiye ettiklerini zannetmem kaldıki yazılan yerlerin Yüzde 90,ı herkezce bilinmekte belkide tamamı diğer eleştri konusuna gelince ne bahsettiğiniz isimler nede siz kimin yada kimlerin yanlış yada kötü iş yaptıklarını yazmamışssınız kaldıki bilgilendirilmiycekse yazılmaması daha iyidir en azından bi çok kişide böyle yapmıştır
Seni ben hatırlıyorum geldin o gün ve ben senle ilgilenmedim öylemi. Sen sordun fibermi plastikmi diye ben sana cevap veremedim öylemi? Fiyatı neye göre bile verdiğimiz belli bile değil öylemi?
Arkadaşım senin istediğin ilgi alaka yalakalık el pançe divan olmaksa kusura bakma. Saygı çerçevesinde sen müşteriliğini bende esnaflığımı bilicem.
Ankara - Tork Garaj ve Arıcan Subaru. 2005 yılından bu yana hep gitmişimdir, hiç bir zaman problemle karşılaşmadım. İki tarafında güler yüzlü olmasından dolayı çok memnunum.
Fiber İşçilik Vs İst Garge Egzos İskender veya Emil Oto Orhan film bilgi tecrube power shop
10 sene 306 gti bindim garajlardan memnun degilim hepsi cakal.isim vermek istemiyorum.
eski arabamda genelde parçaları falan Powershop tan alıyordum benle ilgilendiler saolsunlar hatta 1.5sene sonra gidip filtrem yırtıldı demistim soru bile sormadan değistirirz dediler artık filtrenin ahı gitmis bahı kalmıstı o derece.WhellTuning den jant almıstım eski jantlarımı bırakmıstım haliyle arabam küçük olduğu için sığmamıstı onlarda bana biz bırakabilirz demislerdi minibüsle bende iyi tamam demistim bırakcakları mesafe 3km uzaklıkta tabi 1 ay gecti 2 ay gecti 3.ayda ben gidip almıstım verilen söz yapılmamıstı benim gözümden düstü o yer ve cevremdeki arkadaslarıma uyarmıstım oradan jant almayın diye. Dyno ve aklımda soru isareti kalan sorunlarımıda Pasaoğlu na gidiyorum ilgilenmeleri benim gözümde + olarak kalmıstır hep.
Arkadaşlar herkeze merabalara corvet c5 ime custom garage da headers ve x pipe baglantı yaptık yani eksozum eksoz manılfoldundan defransıyelımıze kadar paslanmaz kromdan yapıldı.biliyosunuz corvette v8 bir motora sahip hiçde kolay olmayan bir eksoz sistemine sahip.Gercekten buyuk emek gereken bir iş sizde bilirsiniz.Gökhan ve sebahattin arkadasımız çok güzel bi garaj hazırlamıslar. sebo yu birçoğumuz tanıyoruz yaptığı karbonfiber ve eksoz işlerinden zaten önceden araçlarıma gerçekten başarılı işlere imzasını atmıştı. sebo arkadasım bu seferde yine işçiliğini konuşturdu ve bunun yanında uğur arkadasımız da emeğini esırgemedi sonuç gerçekten çok güzel hem performans hemde ses sonucu kayde değer şekilde gelişti ve değişti.paslanmaz kromdan argon kaynak ile yapılan eksoz sistemim uzun süre sorun cıkarmadan bana hizmet edicek.arkadaşlar yer gidip görmeye değer temiz güvenli sorunsuz sıkıntısız ve ekonomık.aracıma yaptıkları işlerin resmini çektik.sizinlede paylasıcam zaten.bu arada 5 gün boyunca orda işlerimin başında durdum hiç bişekilde oyalanmadan üzerinde çalısılarak aracım teslim edildi bir kaç gün sonrada tekrar kontrole gelmem istendi.orda oldugum müddette mitsubishi evox honda civic subaru gibi araçlara servis verdiler.araçlar sorunsuz bir şekilde sahiplerine teslim edildi gelen arkadaşlarda tesekkur ederek yüzleri gülerek ordan ayrıldılar. şahidim.custom garage konusunda bir sorun yasamadım kısacası gercekten memnunum sonucta gayet iyi.denedim herkeze öneririm.
ciddi mesele oldumu dogru radara gidiorum ufak tefek basit şelerde eviminyanı oldgu için beykent sanayide şenol ustaya gidiorum...
memnun olmadıgım yer yok şuan için başka yere arabamı elletmem çünkü
benim için en önemlisi samimiyet savas usta(topkapı) gerektigi kadar ilgileniyo saolsun evo ile ilgili tum montajları kendisine yabtrdık,biraz daha yakın olsa m3üde oraya götrcemde gidene kadar bi gun gecio:)
Antalya'da GARAGE AYDOGDU mustafa ustamı tercıh eder ve onerırım.honda civicler ve özellıkle pug106 larda basarılı ısler cıkardıgına şahidım..