bilememesine imkan yok mesela sayı 30 olsun
30-3 =27 (9un katı)
mesela 46 olsun
46 - 10 = 36 (9 un katı)
9un katı olan tüm semboller aynıdır
basın sonuç belli
bir nevi aldatmaca :D
her seferindede sembol değişir aldatmaca için
Printable View
Olay 9un katları. 9 un katlarına bakın hep aynı simge vardır. Yapılan işlemde her zaman 9 ve 9 un katı çıkar.
edit: arkadaşlar yazmış zaten
evet 9 un katları. çok rakam seçip deneyin , çıkan sonuçların karşısında hepsinde aynı sembol var.
3 kişi ayrı sayı tuttuk üçünüde bildi:D
arkadaşlar şunu duzgün yapın :D yanlıs yaptığınız için yanlış sonuçlar cıkıyo :) doğru yapıldığında yanliş çıkması ımkansız :D :D az önce kafayı sıyırdım bilgisayarı kemirdim :D(olay aslında arkadaşların dediği gibi 9'un katları..iki kişi yapın yanyana aynısı cıkıyo bırbırınıze saldırıyosunuz sonra :D :D :D not:manitalarla ıyı kafa acar :D )
mantıklı bırsy olmus anlayamayan bırını cok ıyı kandırır :D
bilemedi diyenleri tek tek kutluyorum :D:D
oha biliyolan:D
3 Kere Denedim, 3'ünüde Bildi :)
Garip..
kaç sene önce bakmıştım bu buna,çok ilginç gelişti tırsınç bir müzik.kesinlikle yanlış bulmuyor,yanlış buluyorsa matematiksel işlemi yanlış yapıyorsunuzdur.ilk önce işlem yapılcak sonucundaki işaret akılda tutulacak,işlemi yapıp butona basıp sonra karşısındaki işarete bakılmayacak.içerisinde matematiksel bir formül var
şaka mı bu ? nasıl biliyor peki sırrını bilen varmı ?
(10x+y) - (x+y) = 9x cıkıyor yani sürekli 0 ve 9 un katı cıkacak demektir. Zaten o tabloya bakarsın 0 ve 9 un katları hep aynı semboller
benımkınıde bilemedi..
herturlu biliyor ama 2 kez ust uste aynı sayıda ısrar ederseniz bilemiyor:)
garip bisey ilginc geldi aklımı okuyor sanki:D