alp2 nun kafasına göre kadro kurmasından dolayı ben oynamıyorum haydin iyi geceler iyi oyunlar sizee :)
Printable View
alp2 nun kafasına göre kadro kurmasından dolayı ben oynamıyorum haydin iyi geceler iyi oyunlar sizee :)
yok ben roling e gidicektim ztn maçtan sonra madem kafasına göre takılıyo oynamam :) ilk başta kuruldu kadro bizde ek olarak sword kankam ve zübeyir vardı. ondan sonra zübeyiri cıkarıyo onur demiri koyuo. bende dedım madem kafana göre oynuyosun ceaser vardı bizim takıma onu istiyoruz. beyfendi ne yaptıysa o olcakmıs oynarlar işte
alptuu olum soda söyle kendıne ordan :hehe:
ben nie yedeğim la alptu :D aloo
alptuğ, yedekleri takımlara bölüştürsene? herkes oynamış olur hem?
benim gibi kondisyonsuzlar daha az koşar hemde :D
ya eray kıvırma ölede böylede yaslayacaz işte zübeyirde olsa onurdemirde olsa iteleyecez :hehe:
ben maça gelıcem ama davutpaşadayım burdan yada ben bahcelıevlere gelırım tekrar benı o satte bırakabılcek bı ark varsa maça gelmek ısterım maulum gece davutpaşaya dolmus yok:)
Onurdemir bize de gelebilir, defansta mustu onurdemir ben olursak babayı gecersiniz kolunuz bacagınız cürümeden :D
yaw alttarafı bır mac yaw:D. yenlsekde yensekte nolcak sank ıyaw :)) ter atın yeter :))