ben davutpşada kalıyorum ordan bahcelıevlere gelebılırım ordan dırek gıderız ama gece eve nasıl donerım ıstanbullu deılım sonucta ızmırden geldım otobus felan bılmıyorum ama maçada gelmek ıstyrum:)
Printable View
merterde metrobüs kaça kadar var
12de filan beylikdüzünden gelmişliğim varda
merterde yoksa orda kalmış oluyorum :D
bizim takımın elemanları :D avrupa yakasında oturanlar cumartesi günü bi haberleşiriz olayın akışına göre levent yada mköy civarında geleni alırım
ben maça gelıcem ama kuzenımle ama dönüşüm sakat eve nasıl gıdıcem:)
çıkışta rolling varmı ?
oynamayan br sürü adam var moruk ben zaten onlar icin sordum izlemek için :)
kadıkoyden kayışdağı otobusune bınılıp kayışdağı iett garajın orda ınersen yuruyerek 5 dk
En kolay yolu tarif ediyorum.
Ataşehir merkeze migrosun oraya geliyorsunuz migrostan yeditepe tarafına doğru gidiyorsunuz. Yokuş aşağı indikten sonra ne sağa sola dönmüyor direk karşı yokuşa çıkıyorsunuz. 4 yol gelecek karşınıza 4 yoldan direk karşıya geçip ilk solda giriyorsunuz halısaha karşınızda:)
Yinede ben bulamam diyenler için saat 09:30 da ataşehirde buluşabiliriz fıstıklar:)
gülüm 0545 910 40 63 telefon numaram cumartesi günü akşam olmadan telefonlaşalım duruma göre hareket ederiz.
valla ben gelısım olurda donusum davutpaşaya taksıye bınmek gerek oda tuzlu tutar:)esenler cıvarıan gıtcek yokmu
ya kadıköye gideriz abi illaki biri geçer. Ordanda metrobüse binersin abi. Sorun yok yani :)