Gol attıktan sonra formamı çıkartıp sevgi gösterisinde bulundum, kimsenin de dikkatini çekmedi o tshirtü hazırlamak için maça gelirken carrefoura uğramıştım-uğraşmıştım... :D
Printable View
Gol attıktan sonra formamı çıkartıp sevgi gösterisinde bulundum, kimsenin de dikkatini çekmedi o tshirtü hazırlamak için maça gelirken carrefoura uğramıştım-uğraşmıştım... :D
6 tokmak ama 224 hp olmasi gerek kw'den yola cikarak yaptigim hesaplara gore..boyle devam ederse dynoya falan da cikarim :D filtre vs. yaparim farki goruruz :hahaha:
yok abi yav 5'e 5 denedik, taypari o 5 kisinin daha cok yavaslatmasi lazim ama Mehmet yine uzadi gitti :D
benim alman paket valla donanim yok :) :)
guzel maclar olmuş bellı. gelmemem ıcın tek bırsey olması gerekıyordu oda oldu .bırdahakıne ınsallah
Allah korumuş beni :D
hep aklımda vardı gelmek benim de bu kadar sakatlanmayı gördükten sonra, düğün arefesinde SAKATA gelmemek adına şimdi aklımda gelmek adına hiçbirşey kalmadı :D ( edit: bu nasıl bir cümle bende anlamadım :D:D:D)
Süper eğlenmişsiniz ama şu tabloda izlemeye bile gelmeye korkar oldum :D
şeker gibi eriyorsunuz her hafta 1-2 eksiliyor toplamda :D
varmı cumartesi avrupa yakasında :D
iyiki oynamışım bak :D:D bana defans olan takım verin bi dahakine :D
:D:D:D gücenme gücenme:D
Eeee cumartesi varmı maç yoksa yalanmı olduk :D:D file verince her hafta kimse yanaşmıo daha:D
bende oynarım iyi kötü
cumartesi yapılcakmı ona göre saha alınsın diorm :D:D alptuğ organizatör sensin bi el at KONUYA :D
herkez yazsın oynıcakmı ona gore yrn sahayı alırız cıroz da
halı saha organizmator u secelim . her hafta halletsin :)
oh be çirozda sıra:D:D ben +1 varım
Oz' da oynuo bende varım :D özgün kaledeyim dedi ama o benim ... yesin hahaha :D
yok sefaya laf etmeyin güzel kalecilik yapyo,,, her maç kendini dahada geliştiryo :D:D:D:D
bu hafta benden bilem güzel oynadı yaw :D:D:D:D
saygılar
Rıdvan...
gol atanı banlar ona göre :D
ahaha sefa varken abancam :D özgüne gerek yok top girmiceği için :D
ben yokum bu hafta ayağım uzunca bi süre iptal... izlerim artık :D
it gibi koşarsan ısınmadan olcağı o dua et lif atmadı :D:D
3. takım rulz. Yazın benide Oz' ile aynı takımda olmak istyrm :)))) Bu arada, henüz tam gelip gelemiceğim belli değil, geri dönüşü çok zor oluyor... Geri dönüş işini halledersem, tabiki ordayım.
ben oynarim :)
her hafta olduqu qibi , ordayız :) 1. takımla 4. takımın macı kaç kaç bitti ya bilen yok mu ? =)
benim aşırtma golumun videos yokmu :D