Merhaba arkadaşlar araçımı satım bügun satış vermem lazım ama sistemde 3 adet hgs geçiş ihlali var bu sorun yaratırmı satışta ?
İnternet üzerinden ödemeye çalıştım ama bulamadım hgs cezaları nerden ödenir.
Merhaba arkadaşlar araçımı satım bügun satış vermem lazım ama sistemde 3 adet hgs geçiş ihlali var bu sorun yaratırmı satışta ?
İnternet üzerinden ödemeye çalıştım ama bulamadım hgs cezaları nerden ödenir.
90' Şahin
04' Polo 1.4 tdi
11' doblo 1.3 multijet
07'mondeo 2.0 tdci
07'focus 1.6 tdci 3k halen..
hgs cezasını nerden görüyorsunuz bende de vardı böyle bir sıkıntı ama rica etsem link alabilirmiyim
teşekkür ederim
yalnız bilmeyenlere şu var .. Hgs cezasını ödemesseniz karşı tarafa rücu etmiyor sattığınız kişinin evine ceza giderse karayolları merkezine gidip ruhsatı götürdüğünde bu aracı ben şu tarihde aldım bu ceza eki sahibine ait dediğinde zaten ruhsatta alış tarihi yazıyor.. cezayı o araçdan düşüp size direk rücu ettiriyorlar.. aklınızda olsun.. başıma geldi ordan biliyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Uzun yol seyehatim fazla yoktur.2014 yılında hgs almıştım 30tl yüklemem vardı. şimdi konuyu görünce aklıma geldi baktım bakiyem 19tl'ye düşmüş. ben bir kere boludan gelirken bolu ankara arası kullandım ama geçişleri kontrol ettiğimde Adana otobanı bilmem neresi geçişi gösteriyor. 15.02.2015 tariihinde. gitmedim eminim ama nasıl benim plakamdan düşüm yapılmış anlamadım. nasıl olur bu iş ? başına gelen varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)