Çok cahil adam doldu trafik..millet birbirinin üstüne kırıyor,şaka zannediyorlar herşeyi.
Ucuz kurtulmuş eleman.
Printable View
Çok cahil adam doldu trafik..millet birbirinin üstüne kırıyor,şaka zannediyorlar herşeyi.
Ucuz kurtulmuş eleman.
Geçen günlerde de bir bayan motosikletçiyi yolda sıkıştırmışlar..İstanbulda araba kullanmak motor kullanmakta zor
Nelerolcak daha neler. Geçmiş olsun diyelim ama bu modifiye muhabbeti artık kötüye gidiyor tipik serseri damgası yemek çok kötü
makas kazası sakat birşey ya....
beni en çok gıcık eden şey, benim arabayı gören gaza geliyor ve sapıtıyor. ben her ne kadar sakin dursam bile üzerime kırmayı marifet sanıyorlar. arabanın o kanadını monte edicem birgün birine ama kime denk gelicek bilemiyorum.
eskıden atardım ölumune gıderdım ama sımdı deyıl nedenıı cunkı eskı cesaretım kalmadı korkuyrum acıkcası allahtan bır sey olmamıs cocuklara ...
herkez gazcı
kendim dahil sonunu düşünmeden iş yapanlara hiç üzülmem..
Sadece kazaya karışan vatandaşa yazık olmuş.. Onun dışında geçmiş olsun demek adettendir..:icon_tup:
geçmiş olsun Allah korumus yine..
aynen ya , yemin ederim bende geçenlerde bu tarz bi kaza yaptım (allahtan ufak) sonra yanımdaki arkadaşıma ilk söylediğim şey 'hakettim böyle olması normal ben bekliyodum zaten nezaman olucak diye' oldu..
geçmiş olsun , insan gibi kullanmak en güzeli , herşeyin yeri zamanı var..
Benim merak ettiğim yarıştığı hondanın şöförü kazayı görmediğini söylemiş. Şimdi bu adamlar bunu hangi ara bulduda sordu. Ayrıca bu plakayı hangi ara almışlar. Çünkü EDS hariç trafiği gözleyen diğer kameraların hareketli görüntülerden heleki hızlı hareket eden araçlardan plaka okuyamıyor. Öbür adamın durumu ne olucak acaba.
Bende Aynı Hallerdeyim Eskiden Cidden Düşününce Salağın Önde Gideniymişiz İyi Patlamamışız Diyorum Bazen Öyle Yolda Laylaylom Yapayım Diyorum Geriliyorum Bırakıyorum Hatta Çok Aptal Sürücü Ve Salak Bir Trafik Harici Yapmıyorum Diyebilirim
Devamlı Bakıyorum Aralara Ama 6560 Tane İhtimal Geliyor Aklıma :D Bırakıyorum Boşver Diyorum
Ciddende Gerek Yok Artık Sarmıyor Sorumluluğu Büyük Oluyor Bu Tarz Makas Kazalarının Çok Arkadaşlarımın Başına Geldi 2 Araçtan Aşağı Hasar Çok Nadir Oluyor
Kısacası Patlarsanız Dünya Ahiretide Karıştırıyorsunuz Hiç Gerek Yok Böyle Bir Riske
Yapmıyormuyum Yapıyorum Ama Böyle 200'de Çok Tatlı Sollama Sağlama Yani Akıcı Şekilde Gitmekten Öteye Geçmiyorum Geçmemde
Herşeyden Önce Hem Kendime Hem Arabama Yazık
bu makasçıları ALLAH ıslah etsin,insan ların canlarıyla oynuyorlar RABBİM hepimizi korusun.