o zman bi japon ata sözü edeyim (paran varsa evolutıon yoksa playstatıon) :)
Printable View
bunlar yüzünden hepimizin adı serseri ye çıkıyor. Ne desen boş herkez gazcı olmuş herkez modifiyeci olmuş vs. yazık 2 gr zevkimiz war bole mallar yüzünden ondanda mahrum kalıcaz.
Modifiyeli miydi? Öğrenip bi tarafına ... bilgiyi.. Ulan böyle sürücüler yüzünden biz de yanıyoruz ya ben ona yanıyorum...
trafik varken apaçilik yapıp birinin malına,canına kasteden adamlara hiç acımıyorum..yani amaç ne millet helal olsun mu diyor ,herkes ana avrat sövüyor haklı bir şekilde.. çık gece otoban a ne halin varsa gör at stresini olmadı en fazla kendine zarar verirsin..
millet kafayı yemiş,sağdan sağdan efendi bir şekilde bile gitsem egsoz sesini duyan yapışıyor arkaya.eskiden modifiyeli araçlar gazlar ederdi,şimdi ne kadar ticari,aile arabası varsa herkes bir atraksiyon peşinde.4-5 sene önce bu kadar deli yoktu trafikte.
Trafikte bu kadar gazman varken bu kazaların ardı arkası kesilmez..Apache team yollarda devamlı aman dikkatli olalım..Abi arabasına kanat taktıran kendini Phantom sanıyor Allah sonumuzu hayır etsin..:o
Otobanda Sol Şeritte Giden Kamyon Sollamak
Şeridi Ortalamış Giden İnsanların Yanından Geçmek
Sol Şeritte Frene Basan Korkak Acemi İnsanları Geçmek
Ve Benzerleri
Örneğinde Söyledim
Otobanda Sol Şeritte Gidiyorsam Tatlı Tatlı O Öküz'e Hissettirmeden Kaçar Geçerim Anlamında
Rakam Tamamen Mecazidir
Hepimiz din kardeşiyiz şurada tatlı tatlı olmuyor işte öyle. Madem aklına milyon tane ihtimal geliyo. Adam cep telefonun düşürür yada araba içinde arı vardır ondan kaçar. Vs.vs. nasılsa sağda kimse yoktu diye tatlı tatlı geçen senin üstüne kırarsa direksiyonu. :) Allah korusun tabikide sonuçta önündeki öküz acemi yada gıcık yavaş giden bir adamın sağından tatlı geçmekte riskli. Seni konu dışı tutuyorum çünkü en azından sen kısmi bir itiraf yaptın ama şu forumda yüzlerce insan ikiyüzlülük yapıyo bunuda göz göre yapıyo ya birşey demiyorum.
Ben Demek İstediğimi Net Anlatabildim Sonunda :D Bazen Yanlış Anlaşılmalar Oluyor
İkiyüzlülük Olayına Gelince Örnekler Hergün Tv'de Forum'da Net'te
He Roll Yapmak İyi Birşeymi Hayır Ama En Azından Dümdüz Tuttuğunuz Bir Direksiyonla Pür Dikkat Yola Kitleniyorsunuz Geceleyin Çok Az Trafik Olan Bir Otobanda
Riskli Ama Makas Kadar Acımasız Derecede Değil
İhtimaller Derken :D İyi Bilirim Onları Koca Otobanda Çarpılcak Tek VTI Gibi :D
esas benim garibime giden yok bilmem kacinci saniyeye dikkat yok bilmem nerede makas vs. tarzindaki videolara bakinca hep ooow uff napmis super filan yazarken kaza haberlerine trafige tehlikeye atmis utanmaz vs. yazilmasi...
kaza yapinca serserilik oluyor,cana kastediliyor,hasbel kader toparlarsa patlamadan gecincede efsane oluyor...
dün Kazayı yapan Burak'la görüştüm zaten haberi alır almaz hastaneye gittik. kaburgaları biraz zedelenmiş.yanında oturan arkadaşının bel kısmını bariyer kesmiş ameliyata alıyorlardı.hayati tehlikeleri yok bir kaç gün sonra hastaneden taburcu olurlar.
tekrar geçmiş olsun ...
Artık traktörler bile makas atmaya çalışıyor..
abi kırediyi çeken,tarlayı satan evi satan alıyo bir araba veya 106 fılan.bunun sebebi bu başka bişey değil.bnm arabam daha iyi yol tutar vs. şeyler
Az önce Kozyatağı'nda yine kaza oldu, Allah kahretsin.............
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14343836.asp?gid=373
habere yapılan bi yorum çok güzel sölemiş
ESKİDEN EHLİYET Tİ EHİL OLANA VERİLİRDİ. ŞİMDİ SÜRÜCÜ BELGESİ OLDU. PARAYI VEREN ALIYOR.
allah rahmet eylesin ölenlere :(
Hatta eskiden yolda hafif hızlandın mı peşine illa birisi takılırdı boş geçmezdi yol. Şimdi koca Avcılarda Mecidiyeköye kadar gazlasan birisi takılmıyo yeri geliyorda. Bana azaldı gibi gazlayan insan sayısı. Ama şimdi yollar daraldığından kazalar daha şiddetli oluyor haberlere düşecek kadar.
şimdi bende haberlerde dinledim kozyatağındaki kazayı.nerdeyse ağlıyacaktım ya.:( yazık olmuş Allah rahmet eylesin. kendimden örnek vermek gerekirse arkamdan biri gaza gelip kaptırmış geldiğinde hemen sağa çekip yavaşlıyorum baktım olmadı durup elemanın gitmesini bekliyorum.
allah korumuş geçmiş olsun :(
hergun bır kaza haberı duymaktan kötu oluyorum. araba kullanasım gelmıyor bu trafıkte. :(