Cok deli duruyorlarr kazasız belasızz
Printable View
Cok deli duruyorlarr kazasız belasızz
Amin cümlemize inşallah
işin sonu.harıkalar.allah kaza bela vermesin.
bende en kısa zamanda bmw k1200r almayı planlıyorum inşallah katılırım aranıza :)
İnşallah ALlah gönlüne göre versin
motorumuz var ama bunlar abılerı :D
Makineler harika,
sizin dükkanın orada gene makinelere cilala parlat yapacağınız bir gün pm yada face'den mesaj atın bende gelirim, Yavuzuda görmüyorum bayadır, sanırım oda gidip geliyor sizin oraya.
hilmi abicim bende 150'lik kanuni rokko var aranıza alırsanız seve seve gelirim :) ama full modifiyeli hee :)
allah nazardan saklasın aman dikkat türkiyede üstündeyken sizi diger araclar görmezler
veya görmezden gelirler onun icin cok dikkat benimde vardı 600f im 4 düsüsten sonra sattım :):)
Herkese yorumları için şahsım adına teşekkür ederim arkadaşlar.
25 yıllık Küçükköy'lüyüm ve yerlisiyizdir Küçükköy'ün , nasıl tanışmıyoruz hayret ediyorum :)
Maşallah hepsine , Allah kaza bela göstermesin hiçbirinize.
Bu arada birşey soracağım yeni konu açmayayım . Bu işi nasıl öğrenebilirim ben , motosiklet kursu falan var mıdır hakkıyla öğreten , tecrübesiz binilmeyecek araçların başında şu racing motosikletler geliyor bana göre. Var mıdır bana yol gösterecek olan ?
küçükköyün neresindesin ki görmedin veya denk gelmedin hiç bu ortama motor kullanmanın kursu yok ruhu var atlarsın üstüne ya düşersin ya gidersin yıllardır motor kullanan bir abime paradise nin sahibine abi profesyonel kullanıcı nasıl olurum dedim motor kullanıyosun ya şimdi dedi evet abi dedim hala ölmedin profesyonelsin işte dedi (ya ölüsün ya şöför.
Tamam Emre , ben yarın gider motor alırım hemen :D
Küçükköy'ün neresindeyim , ev paşa mahallesinde ama sürekli ortalıklardayımdır. Hani şu arada bir gelip döndüğünüz ada var ya beşyolda ordayım , hiç görmedim değil yani tanışma fırsatımız olmadı , gerçi senle oldu da tanışmamıza aracı olan arkadaş çok doğru olmadığından hatırlamasak da olur hatta sizin telefoncunun oraya gelip arkaa sokakta yemek bile yemiştik beraber :) Dükkan da Yıldırım Polis Karakolu'nun orada falan neyse oturup sohbet etme imkanımız olur inşallah birgün.Sevinirim :)
adam düzgün değilse unut gitsin istediğin takma kafana uygun ortam olunca yazarım sana tekrar tanışırız .:)
ortaokula giderken mobilet kullanıyorum :D ama bunlar beni aşar ve çok tehlikeli .
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Arkadaşlar teşekürrler
istanbul trafiginde gercekten motor luya saygı 0
ben 4 yol agızlarında trafik lambaları olsa bile bana yeşil dahi yansa duruyorum ve öle geciş yapıyorum
çünkü şöle düşünüyorum
bazen bizlerde yapıyoruz degilmi sabah vakti yada cok gec saatte kim gelicek diyip geciyoruz kırmızıda
ama bziler gibi yavaşlayarak gecen degil tamn gaz kırmızıda gecen adamlar var trafikte
dikkat etmek lazım
cok dogru motorda kaporta sürücü oluyo yedek parcada sıkıntı oluyo:D:D