ooff harbiden cok uzuldum gokhan. umarım ısıne en cok yarayan sekılde olur aracın tekrar.
Printable View
ooff harbiden cok uzuldum gokhan. umarım ısıne en cok yarayan sekılde olur aracın tekrar.
arkadaşım bende bravo hgt vardı ben komple motorunu 7000 tl ye çıkartmıştım üstelik yağ pompasını bulamadık o zaman italyadan fabrikadan istemişti birmottakiler.allah kolaylık versin sana ama o motoru herkese kurcalatmamanı tavsiye ederim çünkü çok riskli bir motor egzantriklerini kitlemezlerse doğru düzgün geri ayarlayamazlar o zamanda o kadar yaptığın masraf boşa gider....
cok tesekkürler bilgilendirecegim sizi :)
dilinden anlayan çok usta ellerde ilginize teşekkürler :) zaten genel bakımı sırasında kilitlemistik egzantrikleri,ama bakım bosa gitti,triger seti haric yapılan her masraf tekrardan yapılıyor.. pompayı sıfır bulduk. fotoğraflarla beraber herşeyi sizlerle paylasacagım ilk bitsinde :)
Aslan Gibi Yaptır Bin Yatakları Kolları Orjinal Kullanmaya Bak Bence
Bilirim Motor Yaptırmayı :D Can Sıkar Ama Güzel Bir Usta Ve Rodaj'dan Sonra Bildiğin Makine Olur Huzur Verir :D
Gökhan sana tavsiyem kesinlikle orjinalden başka parça kullanma yataklar ve yag pompası için kesinlikle orjinal olsun fiat kutusunda al yataklarını italyanlar bu konuda cok hassaslar.
bundan önce kol kırması sonucu kendi palio multijetimizin motorunu topladık babamla 2005te, 2008de BMW'nin E21 k-jetronik 3.23i M20 motorunu topladım. ben böyle motor görmedim.. 5 silindir gercekten isinin ehlini gerektiriyor gercektende :)
İlke tanırsın belki muratde var izmirde, onun fiat-alfa servisinden çıkıp kendi servisini açmış işinin ehli mustafa abi var 3. sanayide egealfa. egeturbo arda'nın eskiden çırak olduğu yer :) komple orjinal parcalarla motor kapatılıyor. bu akşam başlıyoruz kısmetse. fotoğrafları paylaşacağım. o kadar motor topladım(toplattım) gercektende bu kadar hassas bir motor görmedim duymadım.
Italya'dan Conta Takımım Geliyor Bugün. Kapak Taşlamadan Geliyor. Kollar Krank Yağ Pompası vs Herşeyini Sıfır Aldım.
Haftasonuna Kadar Çıkartacağız Bir Aksilik Olmazsa..
Geçmiş olsun gökhan..