merhaba
106 gti için oem varex düşünüyorum.
peşin ve taksitli (mümkünse) fiyatlarını öğrenebilir miyim?
Printable View
merhaba
106 gti için oem varex düşünüyorum.
peşin ve taksitli (mümkünse) fiyatlarını öğrenebilir miyim?
Evet tabii ki.
76mm oem cikis varexi mat siyaha boyamayi dusunuyorum,daha az dikkat cekmesi acisindan
Boyayan oldumu,krom malzemede dokulme falan olurmu.
plastidip ile boya barış,normal boya tutar belki ama güzel zımpara sonrası belki diye tahmin ediyorum..
Çok kaliteli ve uzun ömürlü olmasını istersen , elektrostatik boya yapmalısın Barış. Hayırlı olsun tekrar.
Güncel , stokta eksik olan modeller elimize ulaştı.
63mm çift çıkış hariç tüm modeller stokta var.
elimde 63 lük oem var ikinci el. http://www.techturkey.com/forum/modi...luk-egzoz.html
Varex hakkında çok saçma şey duymuştum ama bu baya bir enteresan :)
Hayır yok öyle birşey. 63mm'in iç çapı 63mm , 76mm'in iç çapı 76mm. Zaten Söylediğimiz ölçüler iç çapları.
Piyasa da Varex adı altında bir çok ürün satılıyor. Bunları orjinal Varex'den ayırt etmek çok kolay. Tüm Varex'lerin metal kazanının altında VAREX yazısı vardır. Kaldı ki zaten çalışmasından da Varex olup olmadığı anlaşılıyor. Söylediğin şeyde belki piyasadaki replika ürünler için geçerli bir durumdur.
musti allah razi olsun, cok memnunum ya 2006 sti aile arabamla heryere girip cikiyorum sikintisiz :)
benim kumanda kafasına göre açıp kapıyo bi basıyorum %20 bi basıyorum %70 bi basıyorum işlemiyo bundaki sıkıntı nedir beyini değiştirdikte motoru falan mı bozuldu?
Mekanizmasını yağlamayı deniyebilirsin. Ödünç alabileceğin bir beyin yoksa denemelik, motora direkt voltaj vermeyi deniyebilirsin. Voltajla sonuna kadar kapanabiliyorsa kumanda kutusunda arıza var.
Ben de geçen aylarda forumdan bir varex almıştım. Motoru çalışmıyordu, söktüğümde baktım susturucunun içindeki mekanizma sıkışmış. Hafif yağlayınca çok daha rahat döner hale geldi. Motoru da az kalsın çöpe atıyodum, merakımdan açıp içine bakayım dedim. Metal kaidesinin içinde ufak bir elektrik motoru var, motorun bir kulağına bağlı olan kapasitörün bacağı kırılmış. Yerine geri lehimledim, hayata geri döndü.
Çalışmayan motorunuz varsa açıp içine bakın, belki benimki gibi lehim kırmıştır.