Bir ara apartman balkonunda 2 tane bango beslemiştim :) Küçüklük hevesi 4 tane yapıp geri vermiştim :)
Printable View
Bir ara apartman balkonunda 2 tane bango beslemiştim :) Küçüklük hevesi 4 tane yapıp geri vermiştim :)
hastalik isi uzun zaman once biraktim allah kolaylik versin :)
Ben bu kus ısını proesyonelce yapıyorum gecen turkıye bırın cısı oldun bu ayın 11 de de buyuk bır festıval var ordada ararp basma tepe aynakuyruk dalında tekrar derece almaya gıdıcem kus ısı araba ısı gıbkı deyıl arabaya cok para harcarsın gercı kusada ole bana gelıp bıtakım arap almak ıstesen 2bını gozden cıkaracaksın kusculuk zevk ısıdır turkıye benı bu konuda tanır
Avatarımdakı kus sampıyon dısıdır
Acayip bi sevgi bu arkadaşım uzun zaman çatıda besledi bende yanında çok bulundum pat pat kanat seslerini dinleyip kendinden geçerdi:D
maasallah hadı hayırlısı bakalım allah yardımcın olsun,festıvallerde rakıpler dişli oluyor:D
yok be araba kadar emın olkı masraflı ve sıkıntılı deıl;) polıs bagladı sofor atladı lastık patladı derdı yok enazından bı seferlık kumes masrafı ve beslemek ıstedıgın kus sayısı ve ozellıgı kadar para harcıyosun, sonra cayını demle otur :D tam anlamıyla oturtayım kumesımı bıgun musafırın olmak ısterım kalıtelı kus beslemeyı ve ızlemeyı severım ;)
Yanlız ben kus ucurtmuyorum beklerım araba konusunda sonuna kadar hakklısın sonu yok ne yaparsan bellı bızaman sonra daha fazlasını ıstıyosun oda maddıyata dayanıyor hep zarar
basma tepe ayna kuyruk arap,miski,çift tepe beyaz,sabuni,mavi:)
eğer doğru gördüysem senin kuşlarınmı?
dükkanda bakıyorlar 15 kadar var, her hafta söylüyorum keselim yiyelim diye ama izin vermiyolar, önce uçuruyolar ıslık çalıp ellerini sallıyorlar :) sonrada geri gelsin diye yem atıyolar :) sanırsam çokta zevk alıyorlar :)
av hayvanları yensin diye yaratılmış bir güvercin yarım ekmek arasında domates biber eşliginde off offf :)