Cok komiksiniz yaw Sony ne yapar o zaman![]()
![]()
Daha fazla satis yapip firma vizyonu genisletmek neden size avuntu oluyor anlamadim![]()
Alinmis alinmistir kardesim gule gule kullan da sen nikon aldin diye de canonu boklama![]()
Nikon d90 kullaniorm uzerindede 18 105 objektif var cok guzel bi makine. Canon almammin tek sebebi nikonun elime daha gusel oturusu ve kullaniminin bana daha kolay gelmesiydi. Cekim olarakta canonlar daha canli cekerler nikonlar ise daha naturel ve dogal bi cekim sunarlar. Hayirli olsun tekrardan.
Mapped by DR.ECU
f degeri konusunda haklisin ama objektifte aralik ne kadar uzarsa kalite o kadar dusuk olur. atiyorum 18-105 lens 18mm de 10-20 lik bi genis aci kadar kaliteli cekemez ya da 105mm de 70-200 bi lens kadar cekemez. oyle olsa sabit 35-50-85 mm pahali lensler yerine bi tane 25 milyarlik 10-500 lens yaparlardi![]()
Benim bi cıkarim varmiş gibi yazmişsinda ben burda yardimci olmak için söyledim. bana gore canon cok tipsiz makina yapiyor ele oturmasi da öyle nikon ona bakinca cok daha uyumlu ama ben ilk canonla foto cektim ve devamida öyle oldu şimdi nikona geçtim ve cok memnunum
Boyle soyleyince sorun yok zaten benim uyardigim canon herseyi yapar nikon kamera kafasina girersen yanilirsin.. Sonucta canonda nikonda ayni adamlardan lens satin aliyor![]()
herkesin mali kendine kiymetli . fanatikligi cok severiz milletce . alana satana hayirli olsun , kisisel tartismaya girmeyelim bence bos yere .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Aynı adamdan lens alıyor diye speclerde aynı olunca iki fotoğrafta aynı mı çıkıyormuş ahahahaha, mantalite bu ya
Bu gereksiz zihin yapısıyla tartışıyom ben, vaktime yazık.
Fikir olması açısından;
Canon 500D
Canon 18-55mm F3.5-5.6 Kit Lens
![]()
orijinal fotoğrafı koyar mısın Aykut ? kit lensin performansını merak ettim özellikle keskinlik böyle mi
Daha büyüğünü koymak isterdim Tariks ama oynadığım fotoğrafın boyutu da küçük olduğu için croplamak zorunda kaldım. İkisinin de boyutu aynı olsun fark var mı yok mu belli olsun diye.
![]()
Dou'nun mantığına göre ilerlersek eğer Honda Motor yapiyor, araba yau yapiyor, tekne motoru yapıyor o zaman kesinlikle honda alınmaz. Ama Audi sadece araba yapıyor o zaman audi alalım hepbirlikte. Böyle mantıkmı olur?
Apple bilgisayarda yapiyor, mp3 playerda telefonda tablette ama hepsini 1 numara yapiyor. Markaya aldanmayın alın 2 foto makinasınıda durun bi yerde 2 sinide manuele getirip ayar yapıp aynı iso ve odakda çekin fotoyu atın bilgisayara hangisi kafanıza eserse onu alın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)