bunlar çok tırsak ya benim köpeği görünce korkudan titremeye başlıyolar sahipleri hemen kucağına alıyo kucakta titremelerine devam ediyolar bence alma delikanlı adama gelmez bu cins
Printable View
bunlar çok tırsak ya benim köpeği görünce korkudan titremeye başlıyolar sahipleri hemen kucağına alıyo kucakta titremelerine devam ediyolar bence alma delikanlı adama gelmez bu cins
pincher...
kuzenimde var. hayvan psikopat sahibinin elini ısırıp hastanelik etti... hayvanı gidip sevemiyorsun o sevdirceği zaman yanına geliyor... her bir şeye havlıyor...
Pincher Doberman diye biliyorum, yengemin yaygaracı köpeğinin aynısı. Iyyy nefret köpek.
benimde kuzenimde var öyle çok yaramaz bi hayvan değil ama yaşı ilerledikçe (bizdeki 7 yaşında) kafasının üstündeki tüyle gözüküyo. Zaten çok tipsiz bide kafası insan kafası gibi açılınca iyice bi çirkin oluyo. Bide evin parke olan bölümlerinde yürüme sesleri, özellikle sabah uyku halindeyken tıkır tıkır insana sanki yanında matkapla beton deliyolar havası veriyo ve sinir bozmaya yetiyo.:D
doberman yavrusu bu ya. :)
Eğer dediğiniz gibi sorunlu + fazla yaramazsa almam köpek dediğin cesur olacak yahu:D