Arkadaşlar dün gece kuzenim yeşilpınar eyüp tarafında tali yoldan önüne fırlayan motoru görüp korna ve selektör yapmasına rağmen motorlu amca panikleyince kuzenım kurtarmak için direksiyonu kırmasına rağmen sağ ön çamurluktan motorluya vurmuş bulunmakta.Sonrasında kaskı olmadığı için kafası kanayan motorluyu kendininde isteğiyle arabayla hastaneye götürdü sonrasında trafik polislerinin olay yeri terk durumu oldugundan(araçların olay yerinden kıpırdatılması) tutanak tutmadı ve sabaha kadar ben hastanede yaralının başında kuzenim karakolda bekledi ve 2 tarafta birbirinden şikayetçi oldu.
Sizlere sorum şu:motorsikletli sürücüyü sabah 7 de hastaneden çıkardık sol ayak bileği kırık fakat akşam motorlunun yakını aradı ve dizi şişmiş özele götürmüşler ameliyat demişler 2bin tl fark çıkmış ve bu ücreti kuzenimden talep ediyorlar.Ortada trafik tutanağı yok kim haklı kim suçlu belli değil sadece karakolda ifadelere göre tutanaklar var ne yapmalıyız?bu konuda bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler