kaput sag camurluk sol camurluk tanpon benım gördugum bu bide sag kapının vidalarıylanla oynanmış..
Printable View
ben de bunu fb typeR zannediyorum ne zaman görsem
damladaki kadın bana değişenlerini saymıştı kadının ağzı yorulmuştu bu kadar söliyim artık..
Ne kazası varsa sölesene arkadaş, kazasız diyip duruyolar, sanki gidipte bir bilene göstermicek alan kişi.
Neyi varsa söle.Alanda ona göre kafası rahat bir şekilde alır.
Ayrıca ben avcılarda oturuyorum, bu araca hiç rastlamadım :)
arabanın sahibini ben tanıorum adam kazası olduğunu biliyo genede arabasına cok hasssa bakıo km si uzun yolda yapılmiştırbulgara gelip gittiğine o km yı yapmiş bi adamdır....
arkadaşlar kendı arabalarınıza bakın sora elin arbası için acık konusun. oke!!
kilometresine zaten laf sölemedikki sulhi kazasız demesi güzel birşey değil adam antalyadan gelicek yazık günah değilmi?
gökhanolukda mesaj atmıs tramerine bir çok kazası olduğunu mesajda görmüş
sahibi açık olsa söylese adamlarında içine sinse gelirler antalyadan arabayı alırlar giderler.kimseye *** attığımız yok
ben bu durumda arabadan değil sahibinden şüphe ederim
çiziklerden boyalı de ön tarafı komple değişmiş çıksın, hiç hoş değil.
sulhi zaten burda yazılmış olmasını değilde sahibinin söylemesini istiyor onlarda.Yanılmaya
yanıltmaya gerek yok diyorlar
Burda genelde paylaşılabiliyor böyle bilgiler bende bildiğimi söyledim
vti i satarken serkana herşeyini söyledimde sattım hatta senin bir subarun vardı onu almaya gelmişti anlaşamamışsınız geldi benim vti i aldı gitti
DJ ide alırken kaan bana herşeyini söyledi incelettirdim aldım
Böyle olmalı sonradan bişey olduğu zaman vebalini kaldırabilecekmi bu satacak kişiler
dürüst olmak herzaman iyidir...
bende bunun peşindeyim işte:)
asilin araci bu soner abi bilir..
arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. bizde zaten 30binliraya kız gibi araba beklemiyoduk. satan arkadaş sadece tamponlarında boya var istediğiniz servise götürüp gösterin gibi iddalı konuşunca o rakama dediği araç bana biraz ters geldi onun için sorgulamak istedim