bir kaç arkadaşımda war bende bi kaç gün takıldım en az ıphone kadar başarılıdır..kesinlikle tawsiye ederim...abd de we karayip adalarında 700 dolara satılıo iphone um olmasaydı kesinlikle alırdım..tek sorunu biraz büyük
bold 9700 veya nexus one al abi. gerisi yalan olur iPhone 4g çıkana kadar.
nexus one baktın mı dicem ama TR'de var mı yok mu bilmiyorum bile.![]()
nexus one çok çok iyi ya kesinlikle tavsiye ederim türkiyede bulmak mümkün canlı inceledimgerçi oda htc zaten
arkasındaki google yazısı olmasa bence daha iyi olabilir
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şimdi araştırdım, sanırım ocak ayından itibaren TRde satışa sunulmuş ama HD2 çok daha kaliteli gibi duruyor be efe
Cihazın HD2 Leo versiyonunu aktif olarak kullanmaktayım. Herşeyden önce WM kullanıcılarının alması daha doğru olabilecek bir PDA dır. Nedeni ise telefondan önce bir cep bilgisayarı olarak bakılarak alınması gereken bir cihaz. iPhone kullanıcılarının kesinlikle almasını önermiyorum. şiddet ile önermiyorum!
Cihaz microsoft ürünleri ile tam uyumlu çalışmaktadır. Tam tüm özelliklerini dibine kadar kullanmaktayım banamısın demiyor. Tüm iletişim bağlantılarını aktif olarak kullandığım için şarjı bir gün gidiyor. Senkronizasyon olayını süper oturtmuşlar. Microsoft exchange ile tam uyumlu push mail özelliği mükemmel. facebook senkronizasyonu mükemmel.
iş yerinden çıkacağım için çok anlatamıyorum. herşeyden önce uygulayarak göstermem lazım. herkezin ağzı açık kalıyor.
HTC Sense yazılımını ise bende sırf iPhone görsel animasyonları için yapmışlar. bence gereksiz bir PDA için ama ona rahmen uçarcasına çalışıyor cihaz..
yaklaşık 6 aydır kullanıyorum tek kelime ile mükemmel gerçekten telefon demek hakaret olurzaten pocket pc olarak geçiyor windows işletim sistemi çok hızlı ekran 10 numara tavsiye ederim
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)