User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: HTC HD2 (Pocketpc)

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __fT__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcell kampanyası çok avantajlı Onur, bence düşün
    Yok ya sonsuz taksit. Bir de çakıyorlar faturayı, o kadar telefonla konuşmuyorum bile.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

egb@lo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kaç arkadaşımda war bende bi kaç gün takıldım en az ıphone kadar başarılıdır..kesinlikle tawsiye ederim...abd de we karayip adalarında 700 dolara satılıo iphone um olmasaydı kesinlikle alırdım..tek sorunu biraz büyük

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pil konusunda ozelliklerini hepsini acarsaniz 1 gun bile gitmiyor sarji onu soyleyeyim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mobile 7 bildiğim kadarıyla 2010 3. çeyrekte çıkacak haziran gibi falan çıkmış olur ve HD2 de yükseltme imkanı olacak hatta ilk onda kullanılacakmış diye bir yerde okumuştum
    evet ilk başta oyle denmişti fakat microsoft ters koşe yaptı htc ye ve 3 tuşa gore hazırladığını açıkla geçen günde htc win 7 için uyumlu bi konsept tasarımı açıkladı zaten

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün e63 alırken kurcaladım baya gayet güzel herşeyi tek - si benim için battal boyutları

__fT__
    Misafir
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pil konusunda ozelliklerini hepsini acarsaniz 1 gun bile gitmiyor sarji onu soyleyeyim

Ben iphone u günde en az 2-3 kere şarj ediyorum

Bu arada dün bi arkadaşımda, yurtdışına çıktıklarında biçok iş arkadaşı bu tlfndan almış ve kilitlenme gibi bi sorunu varmış, öyle dedi. Buradaki kullanan arkadaşlarda aynı fikirdemi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bold 9700 veya nexus one al abi. gerisi yalan olur iPhone 4g çıkana kadar.

__fT__
    Misafir
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bold 9700 veya nexus one al abi. gerisi yalan olur iPhone 4g çıkana kadar.
    Efecim, yeni bold abimde var ve hiç tarzım değil. Ben bu touch screen tlfnları beğeniyorum, iphonedan sıkıldım, herkeste var, HTCnin yeni modelide hoşuma gitti ama söylenenler bir daha düşünmem gerektiğini söylüyor bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nexus one baktın mı dicem ama TR'de var mı yok mu bilmiyorum bile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nexus one çok çok iyi ya kesinlikle tavsiye ederim türkiyede bulmak mümkün canlı inceledim gerçi oda htc zaten arkasındaki google yazısı olmasa bence daha iyi olabilir

135
    ├┼┼╕
    246R

__fT__
    Misafir
    Şimdi araştırdım, sanırım ocak ayından itibaren TRde satışa sunulmuş ama HD2 çok daha kaliteli gibi duruyor be efe

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihazın HD2 Leo versiyonunu aktif olarak kullanmaktayım. Herşeyden önce WM kullanıcılarının alması daha doğru olabilecek bir PDA dır. Nedeni ise telefondan önce bir cep bilgisayarı olarak bakılarak alınması gereken bir cihaz. iPhone kullanıcılarının kesinlikle almasını önermiyorum. şiddet ile önermiyorum!

Cihaz microsoft ürünleri ile tam uyumlu çalışmaktadır. Tam tüm özelliklerini dibine kadar kullanmaktayım banamısın demiyor. Tüm iletişim bağlantılarını aktif olarak kullandığım için şarjı bir gün gidiyor. Senkronizasyon olayını süper oturtmuşlar. Microsoft exchange ile tam uyumlu push mail özelliği mükemmel. facebook senkronizasyonu mükemmel.

iş yerinden çıkacağım için çok anlatamıyorum. herşeyden önce uygulayarak göstermem lazım. herkezin ağzı açık kalıyor.

HTC Sense yazılımını ise bende sırf iPhone görsel animasyonları için yapmışlar. bence gereksiz bir PDA için ama ona rahmen uçarcasına çalışıyor cihaz..

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık 6 aydır kullanıyorum tek kelime ile mükemmel gerçekten telefon demek hakaret olur zaten pocket pc olarak geçiyor windows işletim sistemi çok hızlı ekran 10 numara tavsiye ederim
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihazın HD2 Leo versiyonunu aktif olarak kullanmaktayım. Herşeyden önce WM kullanıcılarının alması daha doğru olabilecek bir PDA dır. Nedeni ise telefondan önce bir cep bilgisayarı olarak bakılarak alınması gereken bir cihaz. iPhone kullanıcılarının kesinlikle almasını önermiyorum. şiddet ile önermiyorum!

Cihaz microsoft ürünleri ile tam uyumlu çalışmaktadır. Tam tüm özelliklerini dibine kadar kullanmaktayım banamısın demiyor. Tüm iletişim bağlantılarını aktif olarak kullandığım için şarjı bir gün gidiyor. Senkronizasyon olayını süper oturtmuşlar. Microsoft exchange ile tam uyumlu push mail özelliği mükemmel. facebook senkronizasyonu mükemmel.

iş yerinden çıkacağım için çok anlatamıyorum. herşeyden önce uygulayarak göstermem lazım. herkezin ağzı açık kalıyor.

HTC Sense yazılımını ise bende sırf iPhone görsel animasyonları için yapmışlar. bence gereksiz bir PDA için ama ona rahmen uçarcasına çalışıyor cihaz..

aynen kelimesi kelimesine
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadasım kullanıyor iphona alma bunu al demişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir arkadaşım çinde sordurdum 500tl dedi alsammı almasammı gidip geliyorum

135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)