Bu telefonu kullanan yada etrafında kullanıpta memnun olan olmayan birileri varmı?
Bu telefonu kullanan yada etrafında kullanıpta memnun olan olmayan birileri varmı?
İphone numun yerine bunu alacaktım ama bulamadığım için alamamıştım
bol bol inceleme kurcalama ve yorumlarını incelemelerini okuma fırsatım olmuştu mükemmel bir telefon diyebilirim dokunmatik hissiyatı iphone kadar iyi özellikler uçuk durumda zaten bildiğiniz gibi
yalnız telefon bi hayli büyük eksisi o yani iphone nun bile nerdeyse 1.5 katı falan şahsen benm için önemli değil sizin içinde önemli değil ise düşünmeyin hiç..
Bendede iphone var, onun yerine düşünüyorum. Telefoncuda baya bi övdü ama ben kullanan birilerinden bilgi almak istiyordum. Bu yazdığın içimi bi nebzede olsa rahatlattı, teşekkür ederim![]()
turkcell bayisinde test ettim gayet güzel iphone da olan çoğu özellik fazlasıyla var , bayada hızlı ekranın geniş olması internet kullanımı için çok iyi olur bence(4.3 inc ekranı). 1ghz işlemcisi var. 5mp oto focuslu kamerası çok çok iyi. İphone da olan pil değisimi gibi bi dezavantajıda yok. Tek sorunu boyutu olabilir cebe zor sığar çünkü![]()
Verilen bilgiler için herkese tek tek teşekkür ederim fakat ben zaten özelliklerini biliyorum ama kullanan varmı, varsa memnunmu bunu öğrenmek istiyordum![]()
Benim bir arkadaşımda var, 2-3 aydır kullanıyor, bir sıkıntısı yok. İşlemcisi falan çok hızlı kasılmıyor alet ama çok büyük. Yani rahatsız edici büyük geliyor bana. Tavssiye edermiyim, eğer cihazın hakkını vericeksen HTC'ye güvenebilirsin, Servisinide KVK veriyor.
alıntıya HAYIR...
başka bir htc kullanıyorum tek sıkıntım iphone vs gibi çok yaygın olmadığından ekran koruyucu vs gibi parçaları bulmak biraz zor oluyor o kadar.
2-3 senedir HTC kullanıyorum, garanti süresinin dolduğu günde bozulmaları (sadece benim başıma gelen değil) dışında mükemmel telefonlar![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
iPhone yerine alınacak telefon budur.Windows Phone 7 işletim sistemini çalıştırmayıda başardılar. Tam sürümü çıktığında güzel bir ROM ile yeni işletim sistemide yüklenicektir.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ozaman iphone yerine tercih edilecek bi cihaz![]()
Windows mobile mı?
HTC güzel cihazlar yapar ancak kendini şu işletim sisteminden sıyırması lazım bence artık...
4. jenerasyon Iphone gelecek yaz ortalarına doğru, ya da en geç yaz sonu gibi... O geldikten sonra smartphone / pocket pc kavramları yeniden tartışılacağa benziyor..![]()
Güzel cihazda iyi para, ben şansımı 4.jenerasyon İphone'dan yana kullanacağım.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
İphone iyidir hoştur da misyonunu tamamlamıştır benim için
çıktığı gece kuyrukta almıştımda herkezdemi olur bi telefon hehe![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)