Bir yandan Haklısın Bir yandan Haksızsın
Polislere ne dicen peki :) :)
Printable View
sonu benim için önemli değil ben plakamı değiştirmek istiyorum GE-EGY-EG yapmak istiyorum, buda özel plaka muhabbetine girermi ?
olum ge egy eg arka arkaya okurken Gey i anımsatıyo :hehe:
ayık ol lan :D arada tire(-) var :D:hehe:
şöyle bi durum var göki :) eğer gittiğinde bu plakaları veriyorlarsa sıkntıyok ama sen bunlar dan birisi olsn diyince gel bi hele diyolar :) sanırım haftalık yada günlük verdikleri plakalar bi seriden gidiyo ara ara değiştririyorlar gelenlere verilen plaka serilerini.
yanımda bi adama GS vermişlerdi ben alırken plakayı adam sinir krizi gerçirdi Türktelekom acıbademde çalısıyormus adam koyu fenerli arabayı satarım yinede GS takmam diye delirdi :Deli: emniyet amiri anlayıslı bi adam çıktı iptal ettirdi işlemleri bi daha başdan yaptılar :D :D yandaki abide diyo yaw ne çırpınıyorsn biz parayla istedik vermediler adama bak diyo :D :hahaha:
Araç Bilgileri
Plaka No 34DJ5557 Marka HONDA Model 2002 Sahiplik Belge Tarihi 19/01/2010 Tescil Birimi BAKIRKÖY Renk 1 SİYAH Renk 2 BEYAZ Cinsi OTOMOBİL Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK Siyah Beyaz BJK diyecem ama GS liyim :)
Araç Bilgileri
Plaka No 34EGE80 Marka RENAULT Model 1996 Sahiplik Belge Tarihi 27/01/2010 Tescil Birimi MALTEPE Renk 1 KIRMIZI Renk 2 BİLİNMİYOR Cinsi Çalıntı mı? HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
ahanda bu..
aynen abi az laf cok iş konuştuğumuz gibi :D
valla bır kez daha tesekkur ederım abi oldukça ılgılendın ettın çözüme kavusturdun gıbı bırşey tekrar cok sağol bence olabıleceğinin en cabugu ve oluru bu ;)
Doğru soluyorsun kardeşim ama bı oncekı ıkı harftı buda uc harf olsun ole duyuralım :D
yarın akşam nasipse ya jap ya jet olarak plakası takılıyor kardeşimizin hemde çok cüzü bi komik rakama o kadar yorum yazan arkadaşlar var çoguna cevap vermek istemedim benden daha ii biliyolar nede olsa anlayan anladı bizden iyisi varsa buyursun alsın taksın 2 gunde plaka hodri meydan :):):d