yer varsa bende gelmek isterim böylelikle tanışmışta oluruz... İyi bir liberoyumdur... :)
Printable View
yer varsa bende gelmek isterim böylelikle tanışmışta oluruz... İyi bir liberoyumdur... :)
gelın yorulan vs oluyor kıyafetını al gel sen :)
gecen hafta macta bas parmagıma basıp tırnak attı. ıyılesmesı nekadar surer basına gelen varmı :( duzelıp sagalara donecegız ınsallah :D
Kadro tamamdır
hepinize iyi eğlenceler beyler :)
maç fenaydı çok yoruldum heryanım agırıyo ve yenildık :))
amaç ter atmaktı.. gelenlere teşekkürler
o kadar yorulmusum ki kosmaktan 1 saat once anca uyanabildim:D
bizim takım iyidi dun cok kostuk cok pas yaptık buldugumuz fırsatlarıda değerlendirince macı rahat bi galibiyetle kapattık...
takım arkadaslarımı buradan tebrik ediyorum macın yıldızıda ronaldo resit:D
Sahanın büyüklüğünden yanada bu takım o sahaya zayıf geldi.. Kişi sayısı 1-2 kişi daha arttırılabilir ve takımlar çok daha stabil kurulabilir..
Yalnız sahanın zeminine laf yoktu kesinlikle.. Saol muharrem..
Bu arada tavsiyem 7 kişi üzerinden Kalamış'ta oynamak ;)
futbol uzunca bi süre oynayamam artık ayağımda harbi problem var kesin:D ulan kendimizi sakatladık ya :D
Maça söz veripde gelemedigim için bütün arkadaşlar dan ayrı ayrı özür dilerim .
Eve geldigimde saat 21,50 sularıydı çocuklarımla oynadım, maça gitmeden 1 saat uyumak istedim saatide kurduk ama kalktıgımda gece 03 30 civarıydı ne olur kusuruma bakmayın gelemedigimiz için orda hangi arkadaşlarımızı zor duruma soktuysam ciddi anlamda özür dilerim .
Muharrem ile göüştüm sıkıntı yok bir dahakine inşallah dedi lakin ben rahat edemedim ;)
Saygılar.
uçak rötar yaptı yarım saat gecikmeyle geldim.sahaya geldiğimde saat 12 idi baktım sahada da 16 kişi var zaten biz fazlalık olduk :) kusura bakmayın arkadaşlar alptuğ'a durumu izah ettim.geciktiğim halde geldimki yanlış anlamayın diye.muharrem senle konuşamadık kusurumuza bakmayın aksilik işte :(
neyse vel hasıl saha guzelmis min 8-8 max 10-10 oynanabilir bi saha abonmanlık alın her hafta oynayalım...