-
Herşey Allah'tan kardeşim.Geçmiş olsun belki böyle olması sizi daha büyük birşeyden kurtardı burnunuz bile kanamamış şükredin mala gelsin boşverin.Tabiki içiniz cız eder ama geç aynanın karşısına eline ayağına bak çizik yok.
Allah beterinden saklasın tekrar geçmiş olsun araca üzüldüm
-
çok geçmiş olsun..önemli olan sizlerde birşeyin olmaması..yapılır yerine gelir..Allah korumuş geçmiş olsun.
-
Arabanın üstün'de nazar var galiba, zemzem suyuy'la bile yıkasan yine fayda etmez..:) En iyisimi dediğin gibi yaptırıp sat kardeşim..:icon_tup: Bnm bi arkadaşım'da aynı senin yaşadıklarını yaşıyodu kazalar yapıyodu satıp kurtuldu..:)
-
-
çok geçmiş olsun hocam. size birşey olmamiş olmasi sevindirici.
-
Büyük Geçmiş Olsun.
Allah Beterinden Saklasın.
-
ilk ve son olur inşallah :)
-
büyük geçmiş olsun arkadaşlar.sanki honda lineanın altına girip geri çıkmış gibi bi izlenim var ama çözemedim.kaç km hızla yapıldı bu kaza.allahtan canınıza bişe olmamış çok şükür
-
Çok saolun arkadaslar.
Linea duruyodu biz ona vurunca o ileri bizde hafif geri doğru kaydık durdu.
Zaten araç şuan yapılmaya başlandı biraz üzüldük ama dünya malı için canımızı pek sıkmıyoruz;)
Anlaştık Ömerde benim arabayı vuracak :D
Lineları sevmezdim artık nefret ediyorum :D :D
-
öncwlikle gecmıs olsun...bilindik bişey zaten hondalar kaporta olarak zayıftır..
-
tesekkürler zayıf oldugunu biliyorduk ama bu kadarda beklemiyorduk :D
-
çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun
-
-
keske frensız gırseymıssınız :) Gecmıs olsun
-
boyadan sonra nazar deydi arabaya daha öncede ufak bir kazan olmuştu sanırım..Allaha şükredincanınıza birşey gelmemiş mal birşekilde halledilir...geçmiş olsun
-
cok saolun arkadaslar yarına inş cıkartıyoruz arabayı.
-
-
-