E-58 Bahçeşehir-Mecidiyeköy otobüsüne binmesi lazımdı..eski kasa daf optarelerle TEM'de 120 ile makas atıyor akşam saatlerindeki şöför amca soldan sağdan giriyor 20dk da eve teslim :D
Printable View
E-58 Bahçeşehir-Mecidiyeköy otobüsüne binmesi lazımdı..eski kasa daf optarelerle TEM'de 120 ile makas atıyor akşam saatlerindeki şöför amca soldan sağdan giriyor 20dk da eve teslim :D
dün maltepe sahilde oturuyoruz bu ipneler makas ata ata gidiyor.
bende gecenin ilerleyen saatlerinde pendiğe bir uğradım heryer çata pata:P
wrc nin standında güzel seyler var şapka ve anahtarlık aldım :)
bide şunu sölicem :) bakırköydeyiz taksiye binicez taksime gitmek için arkadaş binmeden dediki çok hızlı gitmemiz lazm zamanımz kısıtlı gidebilrmiyiz hızlı şekilde :)
adamda ezilerek bi cevap verdi :D abi çok hızlı gitmek istiyorsanz taksim bakırköy dolmusuna binin onlarbenden hızlı gider :D :D :D
Daha ne cevherler var caddelerde...bu cevher avrupalı gibi canımıza ve başkasının canına saygısız<lıktan geliyo korku yokki hertürlü :)
Hahaha :D:D:D Güzelmiş.
* Teşekkürler...
Taksici tanımıştır solbergi ondan tüm hünerlerini göstermiştir :)
10 numara kolpa haber, adam aptalmı canını riske atacak boktan taksinin içinde ölüp gidecez diycek, çeker sağa iner veya hiç binmez zaten
adam rallici zaten risk in içinde yaşıyo :)
açıklıyorum o şöför benim.. :P
bana da tamamıyla kolpa haber geldi koskoca rallici adam taksimde yemeğe giderken taksiyemi biner abi koskoca organizasyon hepsinin transferlerini sağlıyacak araçlar vardır illaki ben inanmadım açıkçası bu habere.
habercilik budur işte :D
hahaha Solberg keşke birde sarı dolmuşlara binseymiş :D
banada biraz şişirme gibi geldi.
milyon dolarlık adam kendini kontrolsüz şekilde tehlikeye atmaz
Halkın o yüzden WRC e fazla ilgisi yok..:)e-5 ,sahil yolu, tem her saatte küçük çaplı yarış mevcut:D