erkek olarak pilot almıyorlar mı ?
inşallah olur hayırlısıyla işleriniz yolunda gider ama geçen haberler çıkmıştı rakam ı salıyorum şimdi 10.000 başvuru vardı gibi
Printable View
erkek olarak pilot almıyorlar mı ?
inşallah olur hayırlısıyla işleriniz yolunda gider ama geçen haberler çıkmıştı rakam ı salıyorum şimdi 10.000 başvuru vardı gibi
feribot saatlerine baktım ama hepsi saat 7.30 civarı avrupa yakasına gecisi benım o saatlerde orda olmam lazım feribotla gecemicem galiba karsıya yalova kocaeli ve istanbul yolundan gelicem büyük ihtimalle
Hasan İzmir Bornova'dan Yalova hızlı feribot tam 400km.ne kadar sürede gidebileceğini hesap ederek İzmir çıkışındaki Vebaş Shell'den biletini al. Yalova-Pendik hızlı feribotuna bindiğinde yaklaşık sanırım 75dakikadaydı Pendik'e geçeceksin. Daha sonra sahil yolundan Kadıköy'e gideceksin. Bağdat Caddesi'nden geçeceksin..Ben Avrupa tarafına geçeceksin diye anladım ondan böyle yazdım. Başka bi yere geçeceksen ona göre tarfi ederiz:)
tamam ama asıl sorunumda su benım sabah en gec 6 veya 7 gibi adnan menderes hava alanında olmam lazım. Feribot seferlerıne bakıyorum en erkenı sabah 7de baslıyor buda bana gec onun için benım karayolunu kullanmam gerekiyor yanı yalovadan sonra kocaeli sonra istanbul yolunu izlicemoraya kadar bi sorunum yok suanda önemli olan burdan gitmek deil istanbulun içinde kaybolmak :D
hosteslik için alımlar daha bitmedi mi bi yakınımız başvurmuştu şu an alımı yapıldı eğitime bile başladılar şu an thy pilot alımı da yapılıyo yalnız mühendis kökenli olmak ve toefl olması gerekiyor toefl yoksa kendileri sınav düzenliycez diyolar ama tabii gereken kontenjan dolmazsa yaparlar gibime geliyo
babam thy teknikte uçak teknisyeni, kabin memuru seçimleri thy nin egitiim binasında olması lazım torpilönemli bi etken ingilizceye önem veriyolar boy çok kısa olmaması lazım konuşmaya kendini ifade etmeye dikkat ediyorlar
eet gercekten torpil heryerde işe yaradığı gibi burdada işe cok yarıyor zaten bazı forumlardada eğer istanbulda yasamıyorsanız ve ciddi anlamda iyi yer sahibi tanıdığınız yoksa gelmeyin bile yazıyorlar ya bakalım hayırlısı artık ...
Yalova-Pendik feribotu 40-45 dakika arası, 75 değil:p. En kestirmesi de bu. Serkan abinin de dediği gibi, İzmir-Manisa yolu çıkışındaki benzincinin bilet satması lazımdı ordan alabilirsiniz. Yada BlackBerry sahibiyseniz telefonun internetinden, arayarak da bilet temin edebilirsiniz. Zamanı hiç kestiremezseniz, Bursa-Orhangazi tarafında dağılık gibi bir yol var, 2 gidiş 2 dönüş yollu. Orda İstanbul istikametinde dinci bir benzin istasyonu var, her ne kadar haz etmesekte ordan da alıyoruz arada sırada:). Pendikte indikten sonra karşıya geçiş işi kolay(yol olarak). İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Hakkınızda hayırlısı..
bu arada havaalanı tarafında her zaman trafik olur sizin gideceginiz yer bildigim kadarıyla b kapısı nın yanındaki egitim merkezi bi pm atıyorum yanlış anlaşılma olmasn diye buraya yazmıyorum
Bin tane sinav yapiyorlar ingilizce turkce vs ama hepside kolay.En son sinav galiba psikolojik birseylerdi.Hepsini gecmistim ama saglik raporuma boy 1.87 ve kabin memuru olmaya elverisli degildir yazmisti DR ve THY ye kabul edilmemistim..Iyikide kabul edilmemisim ondan bir hafta sonra fln Amerikaya geldim.
çokğu kişi ingilizceden değil türkçe mulakattan kalıyor
ingilizce kısmı bence en kolayı
host falan alırlarsa başvurulur valla fena geliri var :D
hayırlısı olsun şimdiden :)
bende salı günü istanbul yolcusuyum :)
o beyaz sedan ek 'nın 2.olcak trafıkte salak salak gıdısı :D Bızde onla gıtmıstık Unutma :D
+ Ataturk Havalımanına Gıdıceksen Hasan. Ferıbottan ındıgınden ıtıbaren Edırne Oklarını takıp et (edırne senı Avrupa Yakasına gecırıcek) Kopruden gectıkten sonra yıne o yoldan devam et ataturk havalımanı dıe senı yonlendırıcek.
Yalovadakı Ferıbt 45lıra moruk aklında olsun.
Sakın bınmeyım Korfezı dolsayım deme 1.5 saat suruyo Bı okadarda yakarsın zaten + kaybolma ve yetısememe sansın yuksek.
kardes bu durumu sanırım benden ıyı kımse bılemez :D kız arkadasım 6 aydır ıstanbulda thy de kabın memuru olarak ıse basladı 1 aydır calısıyo su anda bende ayda bır yanına gıdıyorum ama ınan ıkı taraf ıcınde cok zor oluyor...allah sımdıden kolaylık versın sormak ıstedıgın bısey olursa bıldıgım kadar yardımcı olurum
abowww hani ilk an olur yaaa ne oluozzz dersin öle bişi olcak bende bundan 2 yıl öncesine kdr bilmezdm bu istanbulu 1 yıldır arabaylayım öle bir çıldırcaksınki allahım nereye geldim gbi bişi olcak akşam üstü trafige çıkmamaya çalış ve mümkün oldukça avrupa tarafına geçme derim minibüs dolmuş otobüs gibi bilimum araçtan uzak dur zira hiç utanmaları yoktur 35 plaka gördülermi acımazlar:) şaka bi yana bu 3 lüden uzak dur gözü kapalı sürerler mümkün oldukçada orta şeritte git en iyi tavsiyem bunlar olurdu:D
knka boslugu buldun mu acıma. Kı ızmır asfaltının cocugusun nasıl tuttuguna Inamıcaksın:D