User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: THY A.O. Bayan Kabin Memuru Adayları Arıyor

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkek olarak pilot almıyorlar mı ?

inşallah olur hayırlısıyla işleriniz yolunda gider ama geçen haberler çıkmıştı rakam ı salıyorum şimdi 10.000 başvuru vardı gibi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkek niye almıyolar

Hayırlıısı olsun ikniz içinde
    erkek hos fena olur hiç yoksa 2500 - 3000 tl arası maas ilk baslangıc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkek olarak pilot almıyorlar mı ?

inşallah olur hayırlısıyla işleriniz yolunda gider ama geçen haberler çıkmıştı rakam ı salıyorum şimdi 10.000 başvuru vardı gibi
    600 pilot 1000 hostesdı en son olmazsa hiç üzülmem kınam bile hazır olursada 7 ay durmaksızn ezberlerim izmir - istanbul yolunu görünen o sonrada askerliğim var zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    feribot saatlerine baktım ama hepsi saat 7.30 civarı avrupa yakasına gecisi benım o saatlerde orda olmam lazım feribotla gecemicem galiba karsıya yalova kocaeli ve istanbul yolundan gelicem büyük ihtimalle

KVC S3
    Misafir
    Hasan İzmir Bornova'dan Yalova hızlı feribot tam 400km.ne kadar sürede gidebileceğini hesap ederek İzmir çıkışındaki Vebaş Shell'den biletini al. Yalova-Pendik hızlı feribotuna bindiğinde yaklaşık sanırım 75dakikadaydı Pendik'e geçeceksin. Daha sonra sahil yolundan Kadıköy'e gideceksin. Bağdat Caddesi'nden geçeceksin..Ben Avrupa tarafına geçeceksin diye anladım ondan böyle yazdım. Başka bi yere geçeceksen ona göre tarfi ederiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam ama asıl sorunumda su benım sabah en gec 6 veya 7 gibi adnan menderes hava alanında olmam lazım. Feribot seferlerıne bakıyorum en erkenı sabah 7de baslıyor buda bana gec onun için benım karayolunu kullanmam gerekiyor yanı yalovadan sonra kocaeli sonra istanbul yolunu izlicemoraya kadar bi sorunum yok suanda önemli olan burdan gitmek deil istanbulun içinde kaybolmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hosteslik için alımlar daha bitmedi mi bi yakınımız başvurmuştu şu an alımı yapıldı eğitime bile başladılar şu an thy pilot alımı da yapılıyo yalnız mühendis kökenli olmak ve toefl olması gerekiyor toefl yoksa kendileri sınav düzenliycez diyolar ama tabii gereken kontenjan dolmazsa yaparlar gibime geliyo

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam thy teknikte uçak teknisyeni, kabin memuru seçimleri thy nin egitiim binasında olması lazım torpilönemli bi etken ingilizceye önem veriyolar boy çok kısa olmaması lazım konuşmaya kendini ifade etmeye dikkat ediyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eet gercekten torpil heryerde işe yaradığı gibi burdada işe cok yarıyor zaten bazı forumlardada eğer istanbulda yasamıyorsanız ve ciddi anlamda iyi yer sahibi tanıdığınız yoksa gelmeyin bile yazıyorlar ya bakalım hayırlısı artık ...

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan İzmir Bornova'dan Yalova hızlı feribot tam 400km.ne kadar sürede gidebileceğini hesap ederek İzmir çıkışındaki Vebaş Shell'den biletini al. Yalova-Pendik hızlı feribotuna bindiğinde yaklaşık sanırım 75dakikadaydı Pendik'e geçeceksin. Daha sonra sahil yolundan Kadıköy'e gideceksin. Bağdat Caddesi'nden geçeceksin..Ben Avrupa tarafına geçeceksin diye anladım ondan böyle yazdım. Başka bi yere geçeceksen ona göre tarfi ederiz
    Yalova-Pendik feribotu 40-45 dakika arası, 75 değil. En kestirmesi de bu. Serkan abinin de dediği gibi, İzmir-Manisa yolu çıkışındaki benzincinin bilet satması lazımdı ordan alabilirsiniz. Yada BlackBerry sahibiyseniz telefonun internetinden, arayarak da bilet temin edebilirsiniz. Zamanı hiç kestiremezseniz, Bursa-Orhangazi tarafında dağılık gibi bir yol var, 2 gidiş 2 dönüş yollu. Orda İstanbul istikametinde dinci bir benzin istasyonu var, her ne kadar haz etmesekte ordan da alıyoruz arada sırada. Pendikte indikten sonra karşıya geçiş işi kolay(yol olarak). İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Hakkınızda hayırlısı..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada havaalanı tarafında her zaman trafik olur sizin gideceginiz yer bildigim kadarıyla b kapısı nın yanındaki egitim merkezi bi pm atıyorum yanlış anlaşılma olmasn diye buraya yazmıyorum

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bin tane sinav yapiyorlar ingilizce turkce vs ama hepside kolay.En son sinav galiba psikolojik birseylerdi.Hepsini gecmistim ama saglik raporuma boy 1.87 ve kabin memuru olmaya elverisli degildir yazmisti DR ve THY ye kabul edilmemistim..Iyikide kabul edilmemisim ondan bir hafta sonra fln Amerikaya geldim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çokğu kişi ingilizceden değil türkçe mulakattan kalıyor

ingilizce kısmı bence en kolayı

host falan alırlarsa başvurulur valla fena geliri var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun şimdiden
    bende salı günü istanbul yolcusuyum
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o beyaz sedan ek 'nın 2.olcak trafıkte salak salak gıdısı Bızde onla gıtmıstık Unutma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + Ataturk Havalımanına Gıdıceksen Hasan. Ferıbottan ındıgınden ıtıbaren Edırne Oklarını takıp et (edırne senı Avrupa Yakasına gecırıcek) Kopruden gectıkten sonra yıne o yoldan devam et ataturk havalımanı dıe senı yonlendırıcek.

Yalovadakı Ferıbt 45lıra moruk aklında olsun.

Sakın bınmeyım Korfezı dolsayım deme 1.5 saat suruyo Bı okadarda yakarsın zaten + kaybolma ve yetısememe sansın yuksek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes bu durumu sanırım benden ıyı kımse bılemez kız arkadasım 6 aydır ıstanbulda thy de kabın memuru olarak ıse basladı 1 aydır calısıyo su anda bende ayda bır yanına gıdıyorum ama ınan ıkı taraf ıcınde cok zor oluyor...allah sımdıden kolaylık versın sormak ıstedıgın bısey olursa bıldıgım kadar yardımcı olurum

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abowww hani ilk an olur yaaa ne oluozzz dersin öle bişi olcak bende bundan 2 yıl öncesine kdr bilmezdm bu istanbulu 1 yıldır arabaylayım öle bir çıldırcaksınki allahım nereye geldim gbi bişi olcak akşam üstü trafige çıkmamaya çalış ve mümkün oldukça avrupa tarafına geçme derim minibüs dolmuş otobüs gibi bilimum araçtan uzak dur zira hiç utanmaları yoktur 35 plaka gördülermi acımazlar şaka bi yana bu 3 lüden uzak dur gözü kapalı sürerler mümkün oldukçada orta şeritte git en iyi tavsiyem bunlar olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    knka boslugu buldun mu acıma. Kı ızmır asfaltının cocugusun nasıl tuttuguna Inamıcaksın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)