çok büyük geçmiş olsun..arkadaşın dediği gibi lpg ruhsata işlimi sızdırmazlık raporu varmı eğer varsa vede sızıntıdan alev aldıysa araç bir çok kişi yerinden olur çok büyük ihmal var bu işte..Allah daha büyüğünü göstermesin...
Printable View
çok büyük geçmiş olsun..arkadaşın dediği gibi lpg ruhsata işlimi sızdırmazlık raporu varmı eğer varsa vede sızıntıdan alev aldıysa araç bir çok kişi yerinden olur çok büyük ihmal var bu işte..Allah daha büyüğünü göstermesin...
Mustafa büyük geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsun....:( Alllah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun allah beterinden korusun
Cok buyuk gecmis olsunyaaa...:(
cok gecmıs olsun.gercekten cok üzücü :(
Yanma İçin Mükemmel Bir Madde Lpg
Allah Korumuş Daha Ciddisi Gelmemiş Başınıza
Kaskonuz Varmış Okuduğum Kadarıyla Arabanızda Yeni Model Zararınız Fazla Olmaz Gibime Geliyor
O Araç Orda Çok Ciddi Şekilde Parlayabilirdide...
Ben Çıktığından Beri Karşıyım Lpg İşine Hayatta Taktırmam Diyorum Ama Bazende Esiyor Al Bir 5.28 Tak Lpg'yi M Paket Gez Dolaş Diye
Artık Hiç Gelmez Aklıma Öyle Şeyler
Tekrardan Büyük Geçmiş Olsun Allah Beterinden Saklasın
Geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici Allah korumuş
geçmiş olsun uzun zamandır lpg kaynaklı yanma olaylarına rastlamamıştım. iyiki söktürmüşüm kendi aracımdan az biniyorum benzinde biniyorum...
Geçmiş olsun size bişi olmaması sevindirici..
geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten
offf cok büyük gemiş olsun.....sizde bişey olmaması sevindirici......sıkıntı olmayacaksa montajla ilgili bişey sormak istiyorum.....Montajı nerde yaptırmıstınız....Tahmin ettigim biyer var cok bilmişlik yapıp marka olduklarını düşünerek işlerine gereken özeni ve önemi vermeyen bir kuruluş.....Orası mı merak ettim...
geçmiş olsun kardeşim
Allah aşkına büyük geçmiş olsun bi fakir sevindirmeyi unutma bence..
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun :(
Sizlere birşey olmaması sevindirici geçmiş olsun.LPG'ye karşı ön yargılarım vardı zaten.
Şimdide hayatta taktırmıyacagımı anladım.