-
Yasal prosedürü takip ediyoruz. Bugün itfaiye raporu çıkıyor. LPG kaynaklıysa sorun, hem projede imzası olan makine mühendisi hem de firma ile ilgili birşey yapılacaktır tahminim.
Araba da önemli değil,parası da. Ama böyle bir durumda canımıza ve sağlımıza birşey olması muhtemeldi. En basitinden tesisattaki zarar sonucu kapılar kilitsense sonuçlar daha acı olabilirdi ki, elektrik tesisatındaki tahribat sonucu hem şanzıman hem difrensiyaller kilitlenmiş durumda
Bazı arkadaşlar LPG'yi gözünüzde büyütmeyin yazmış ama bize yapılan montajın benim gördüğüm çoğu montajdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Taktırıp taktırmamak sizin kararınız ama böyle bir ihtimal olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Sağa sola biraz sorduğunuzda ise tek vakanın bu olmadığını kolayca öğrenebilirsiniz de.
-
Geçmiş olsun Mustafa, Allah korumuş cidden...
-
çok büyük geçmis olsun.Allah beterinden korusun...
-
-
geçmiş olsun kötü bir durum fakat sizlere bir şey olmaması sevindirici
-
-
çok geçmiş olsun mustafacım
-
gecmiş olsun, allah korumus...
-
-
-
Cok geçmiş olsun. davanın peşini bırakmayın.
-
çok geçmiş olsun.lpg den kaynaklıysa yanlış montaj yapılmıştır.montaj ettirdiğiniz yerle bir görüşün.kanıtlar varsa dava yı bırakmayın çok önemli
-
-
-
geçmiş olsun.. lpg nin neyinden dolayı olmuş peki detay bilgi var mı ?
-
-
-
Çok geçmiş olsn çok üzüldüm yazdıgını okuyup fotoları görünce allahdan sizlere bişi olmamış....
-
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
-
-
-
Çok geçmiş olsun Mustafa. Allah saklamış. Yangının çıkma sebebinin LPG'e olduğuna neye dayanarak vardırlar?
-
-
çok gecmis olsun epey hasar görmüs ic mekan bile..
-
LPG araçlarda en korktuğum durum.
-
geçmiş olsun gercekten ucuz atlatılmış bir olay.
-
çok büyük geçmiş olsun, gidin ve bu işlemi yapan lpg servisinin kapısına bütün haklarınızı manevi tazminatlarıyla arayın... böyle bir sonucun lpgden çıkması orada montajda çalışan insanların yaptığı bir hatadır büyük olasılıkla...
-
geçmiş olsun mustafa allah beterınden saklasın kardeşim
-
öenmli olan cana gelmemiş olması ;)
kasko hasarı karşılıyormu peki ???
-
-
Çok geçmiş olsun ....
Lpgden hep korktum korkmayada devam ediyorum ...
-
LPG yi oldum olası sevmedim zaten... Büyük geçmiş olsun :(
-
Geçmiş olsun Mustafa. :( Yanlız bence sorun burda LPG değil. Yani sonuçta arabaya turbo takmak gibi teknik değişiklikler yapılıyor. Senin RC'deki tehlike neyse bundada o ama ortada bir işçilik yada parça hatası olduğu kesin. Umarım davanız ve maddi kaybınız çabuk karşılanır. Tekrar geçmiş olsun.
-