piyasalar hakkında tartışıp ekonomik verileri yorumlayabileceğimiz bir konumuz olsun istedim
yatırım tavsiyesinde bulunmadan, kişileri ve forumu zan altında bırakmadan altın haricindeki emtia ve pariteleri yorumlayabiliriz..
burdan devam edelim..
piyasalar hakkında tartışıp ekonomik verileri yorumlayabileceğimiz bir konumuz olsun istedim
yatırım tavsiyesinde bulunmadan, kişileri ve forumu zan altında bırakmadan altın haricindeki emtia ve pariteleri yorumlayabiliriz..
burdan devam edelim..
güncel olsun özellikle eur/usd gidişi 1.31mi 2.24 mü mutlay abiye sormak isterim![]()
yüksek lisans da vermiştim bu dersi ben İleri düzey Finansal AnalizHayırlı olsun konu.Coolvtec Abi'den ben de faydalanacağım bu sefer.
Benim risk iştahım yukarıda olduğundan sepete biraz ondan biraz bundan atmıyorum.Az olsun öz olsun düşüncem yok öyle olsa gider eurobond alırım.Trend olarak yukarı düşündüğüm enstrümanı atarım sepete. Yani %40 TL %20ALtın % Bilmem kaç şundan şeklinde uğraşmam şuan USD-Altın takılıyorum mesela![]()
belirli bir sepetin yok yani hangisinde ışık varsa oraya yöneliyorsun anladığım kadarıyla..
1.77 den usd 1681 den altın var elimde fx te, bahsettiğin rakamları beklicem açık kalıcak o hesaplar ama hala altından bir kar realizasyonu bekliyorum şöle 1712lere falan inerse bi alım daha yapıcam![]()
Portdöy-Portföy olması gerekmiyor mu yazım yanlışı mı var yoksa Portdöy bizim bilmediğimiz başka bir terim mi?
hamdi'nin 1000 tl'si var...bunun 250 tl ile aracına filtre yaptırmış, hayalini kurduğu +48 hp'yi alamamış...daha sonra 500 tl karşılığında Amcaoğlu Tunink and Modifiyon Senter'da aracına çip tunik yaptımıştır. yine beklediği tork /hp paritesini yakalayamamıştır. kalan 250'sini karıya kıza kır pidesi ısmarlayarak harcayan hamdi şimdi ne yapacaktır?
diferansiyel geometriyi bilmem de ısmarladığı pidelerin dönüşüde taktığı hava filtresi gibi olmuşsa vay haline hamdi''nin![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
merak ettiğim bi sürü parite varken gelde şimdi hamdiyle uğraş ölemi
edit: hoşgeldin dağhan öle bedavadan okumak yok![]()
arkadaşlar kusura kalmayın, amerikanyadan aplam geldi, daha yeni oturabildim.
EU> kısa vadeli yukarı tepkiler gelebilir ama haftalık ve aylık grafik aşağı, ilk hedef 1.25 ardından 1.20 diyor. (ben demiyorum price action öyle diyor.) benim de halen, 1.3126, 1.3097 ve 1.3062 den pozlarım var, stoplarımı alış fiyatına çekmiştim ve o şekilde duruyorlar. ve şimdilik o şekilde durmalarında bir sakınca görmüyorum.
1.25 lerden yukarı güzel bir al sinyali gelirse bu pozları bozmadan (ya da en fazla en alttakini bozarak) alış yapabilirim bir miktar.
bu arada ittiret hamdiyi tünay. bir süre böyle devam eder, ardından ya bu işleri bırakır ya da tillahına kadar öğrenir hangi araca ne yaparsa kaç hp alacağınıçevremde zamanında "-abi bu ne saati, ne işe yarıyo?" diye soru sorupta şimi benden bilgililer var.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)