User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
84 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: kopek cıftlestırme hakkında gorusler

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalça çıkığının yanlış çifleştirilmeden olduğunu okumuştum. aman dikkat
    ya aslında kalca cıkıgı ilk genetik anneden babadan geliyo.o yoksa yavruyken kaygan zemin ve zorlayıcı hareketlerden geliserek ilerliyor.kendi basıma geldiginden bu konuda hassas ve bilgiliyim.
    Fuck The System !!!

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk bence cıftlestırebılırsın hatta sana cok kıyak bı baba bıle bulabılırım ıstersen gayet ırı yapılı orjınal bı rott var arkadasımda yasıda buyuk haftasonu bulusmamız vardı ordaydı resım bulursam eklerım bızım pıtlerı ılk reglde cıftlestırdık arkasından ıkıncı reglde kopek erkek bı kopegın yanında kalıyodu tekrar yanlıslıkla olsada cıftlestı hıc bır sorun yasanmadı ıstersen yardımcı olabılırım
    KONUYLA ALAKASIZ AMA BENDE IKI HAFTA ONCE KOPEGIME EŞ ARIYODUM KONUMU SILDILER BURASI SADECE ARABA SITESIYMIS BANA OYLE SOYLEDILER ...
    C R M performance

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C R M performance

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teomanın rotu gördüğüm en sağlıklı en iri erkek rotlardan biridir secerelidir dedesinin ebesine kadar....forumda rpm13 nickli.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cıftlestıorecgımız erkek rusyadan alındı baya bır seceresı mevcut buyuk paralar verılırelerk geldı tr ye bıde ayolık 500 600 mın para harcanarak beslenıyor cok essız bı hayvan. bakalım bu yazılardan sonra beklemenın yerı yok dıye dusunuyorum hayırlısıyla guzel olucak gıbı

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senin yerinde olsam 2 yaşına birazdaha yaklaşmasını beklerdim.Karar senin tabiki ama daha sağlıklı olur gelişimini tam olarak bitirdikten sonra dişiliğin ne olduğunu anlamalı..Türkiyedeki veterinerlerin 10da 8i sadece aşı yapmayı biliyor.Tecrübelere göre hareket edilmeli.

Bu arada 500 600 min parayı hangi besinlere harcıyorlar ?
    Vorsprung Durch Technik

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin yerinde olsam 2 yaşına birazdaha yaklaşmasını beklerdim.Karar senin tabiki ama daha sağlıklı olur gelişimini tam olarak bitirdikten sonra dişiliğin ne olduğunu anlamalı..Türkiyedeki veterinerlerin 10da 8i sadece aşı yapmayı biliyor.Tecrübelere göre hareket edilmeli.

Bu arada 500 600 min parayı hangi besinlere harcıyorlar ?
    Bunu neye dayanarak yazıyorsun anlamadım kaç hekim tanıyorsunki bu kadar net konuşuyorsun doğru her meslekte işini iyi ya da kötü yapan insan olabilir. Ama bi meslek grubunu bu şekilde yargılaman çok yanlış. Basit bi mesele olarak gördüğünüz aşılama ile ilgili sayfalarca metin bulabilirim
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım vetereınerım trde en ıyılerındendır ne ısler basardıgını cok ıyı gordum NOS u 1 kere arkadasımın rott unu 1 kere bırının kedısını 2 kere hayata dondurmustur ısınde en ıyıdır hatta benım gozumde ne derse cıkar ne tedavı uygularsa ıyı sonuc verır. bu arada utkucum sen benden sonra kopek bakmaya basladın ama benı bırak vetlere laf edecek kadar bılgı sahıbı olmussun masallah

500 600 neye harcıyolar dıyorsan suan NOS ayda 320 lıralık royal canın mama yıyor sadece mama gerı kalanları saymıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bunu kendim ve birçok köpek sahibi arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak yazmicamda nee göre yazıcam sence ?

Köpekten anlayıpta yavrusunu ilk götürdüğü veterinerde köpeğin ömrü boyunca oraya götüren kaç kişi var ? Ben söyleyeyim yine tecrübelerime dayanarak 10 kişiden 2-3 tanesidir.Hepsi aynı fakülteyi bitirmesede aynı şeyleri görürler.Ama bi konu hakkında birine sorduğunla diğerine sorduğundaki aldığın cevaplar farklıdır.

Ben 6 veteriner değiştirdim.Bunu çok daha açarım dayandığım tecrübelerle ama konu uzar gider..

Sonuçta Selçuk abinin köpeğinin sağlığı söz konusu.Yavrular doğum yapınca tabiki birşey olmaz.Gelişimini tam olarak bitirmediği için belkide 1 yavru canından olabilir.Buna değmez.Araştırılarak uygun zaman bulunabilir..
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım vetereınerım trde en ıyılerındendır ne ısler basardıgını cok ıyı gordum NOS u 1 kere arkadasımın rott unu 1 kere bırının kedısını 2 kere hayata dondurmustur ısınde en ıyıdır hatta benım gozumde ne derse cıkar ne tedavı uygularsa ıyı sonuc verır. bu arada utkucum sen benden sonra kopek bakmaya basladın ama benı bırak vetlere laf edecek kadar bılgı sahıbı olmussun masallah

500 600 neye harcıyolar dıyorsan suan NOS ayda 320 lıralık royal canın mama yıyor sadece mama gerı kalanları saymıyorum
    Abicim ben senin veterinerine laf etmiyorum zaten.Senin yaşadığın psikolojiyi durumu yani daha önce yaşamış ve iyi veya kötü sonuç almış kişilerden yardım almanı daha doğru buluyorum.Bu arada ben senden sonra köpek beslemeye başlamadım.Ben zaten köpeklerle büyüdüm.Daha önce açtığım bazı konulardada yazmışımdır yalanım yoktur.Senden sonra ben 2.köpeğimi bile aldım

bak buda resmi

Bir sürü Rott forumu mevcut.Sormasanda çifleşmeleri araştırsan derim.Sağlıksız doğum için deymez..Sidik yarıştırmıyoruz,senin köpeğinin sağlığı için bilgi paylaşıyoruz.
    Vorsprung Durch Technik

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım vetereınerım trde en ıyılerındendır ne ısler basardıgını cok ıyı gordum NOS u 1 kere arkadasımın rott unu 1 kere bırının kedısını 2 kere hayata dondurmustur ısınde en ıyıdır hatta benım gozumde ne derse cıkar ne tedavı uygularsa ıyı sonuc verır.
    veterınerımız ırk ozellıklerıne bakarak NOS un suan cok ıyı bı vucut yapısında oldgunu bı problem cıkmayacagını belırttı ama ınsan ıster ıstemez tedırgın oluyor.
    kendi sorunun cevabını vermişin gibi. veterinerine güveniyorsan ki öyle görünüyor yazdığından çiftleştir gitsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi sorunun cevabını vermişin gibi. veterinerine güveniyorsan ki öyle görünüyor yazdığından çiftleştir gitsin..
    daha cok ortak fıkır olursa daha rahat ederım dıye dusundum ben o yuzden fıkır ıstedım. zaten kısmetse bu pazar gunu bulusturuyoruz evlatları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben bunu kendim ve birçok köpek sahibi arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak yazmicamda nee göre yazıcam sence ?

Köpekten anlayıpta yavrusunu ilk götürdüğü veterinerde köpeğin ömrü boyunca oraya götüren kaç kişi var ? Ben söyleyeyim yine tecrübelerime dayanarak 10 kişiden 2-3 tanesidir.Hepsi aynı fakülteyi bitirmesede aynı şeyleri görürler.Ama bi konu hakkında birine sorduğunla diğerine sorduğundaki aldığın cevaplar farklıdır.

Ben 6 veteriner değiştirdim.Bunu çok daha açarım dayandığım tecrübelerle ama konu uzar gider..

Sonuçta Selçuk abinin köpeğinin sağlığı söz konusu.Yavrular doğum yapınca tabiki birşey olmaz.Gelişimini tam olarak bitirmediği için belkide 1 yavru canından olabilir.Buna değmez.Araştırılarak uygun zaman bulunabilir..
    Sevgili arkadaşım anlıyorum sorun yaşamışsın, olabilir ama bu meslek hekimlik mesleğidir ve bizim dışımızda etkenlerde mevcuttur. Elinden geleni yaparsın ama olmaz. Elinde köpeği ile gelip aşı parası için pazarlık yapandan tut hasta hayvanı bagajda taşıyıp boğarak öldürene kadar bin çeşit hasta sahibi ile uğraşıyorlar.
    Her hekimin olaya yaklaşımı aynı olmaz mutlaka fark olur bu da gayet normal bi durumdur. Bir hastalıkta herkes aynı tedaviyi yapmaz hasta sahibinin bu durum için ayırdığı bütçeden tutun bulunduğunuz ile kadar birçok değişken vardır.
    Meslektaşlarımın içinde mutlaka çürük yumurtalar vardır. İnsan hekimliğindede benzer durumlar var. Bu toplumumuzun yapısından kaynaklanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşım anlıyorum sorun yaşamışsın, olabilir ama bu meslek hekimlik mesleğidir ve bizim dışımızda etkenlerde mevcuttur. Elinden geleni yaparsın ama olmaz. Elinde köpeği ile gelip aşı parası için pazarlık yapandan tut hasta hayvanı bagajda taşıyıp boğarak öldürene kadar bin çeşit hasta sahibi ile uğraşıyorlar.
    Her hekimin olaya yaklaşımı aynı olmaz mutlaka fark olur bu da gayet normal bi durumdur. Bir hastalıkta herkes aynı tedaviyi yapmaz hasta sahibinin bu durum için ayırdığı bütçeden tutun bulunduğunuz ile kadar birçok değişken vardır.
    Meslektaşlarımın içinde mutlaka çürük yumurtalar vardır. İnsan hekimliğindede benzer durumlar var. Bu toplumumuzun yapısından kaynaklanıyor.
    Sizin ki farklı bir kavram.Adamın kafası karışmıyor ya insanlarla uğraşıyor diye.Ben bundan bahsetmiyorum.Hepsi aynı şeyi bilmiyor.Hepsinin uzmanlık alanı farklıdır.Konu çiftleştirme ise daha önce bu tecrübeyi yaşamış insanlardan bilgi alınmalı diyorum.Söylemeye gerek yok benim veterinerim yüksek fiyatlara işini yapıyor.Dahada pahalı olanından daha güzel yapıyorda işini.Ne alakası var bizim konuyla.Anlamadığın nokta bu..

Sen 1.4 hacimli bir arabayı turbo yapmak istersin.Parasınıda verirsin götürdüğün her ustada işini yapar değil mi.Ama asıl gerçeği bu işe daha önce kalkışıpta yapmış bir insandan öğrenirsin.İlla buradan mı örnek vermeliyim anlamanız için...

Bu arada ben sorun yaşamadım.Tatmin olmadım yapılan işlerden..
    Vorsprung Durch Technik

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ne yaptın seen.kalca cıkıgı en cok gorulen cins rott
    yapma yaa ben daha fazla rastalann cinsler biliyorum

rott da da cok görülüomu demekki

rot lara karşı bir hevesim ve araştırmam olmadı ama genelde besleyen arkadaşlarımın hiç birinin başına gelmedigi için öle yazdım ben

bu arada bu veteriner olayı ile ilgili bir iki bişi sölemek istiyorum

ben yıllarca köpek besledim ve sürekli bir veterinere gittigimim hatırlamıyorum hatta nerdeyse hiç gitmiyordum sadece aşı yapılması için veterinere götürüyordum

yaklaşık 6 yıldır köpek bakmyorum ama şimdi komşumuzun kangalını cok güsel bir baba ile çiftleştirdik ondan bir yavru alıcam

eski zamandan bu zamana degişen cok mu şey oldu illede veternere devamlı gitmek mi lazım
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk bence cıftlestırebılırsın hatta sana cok kıyak bı baba bıle bulabılırım ıstersen gayet ırı yapılı orjınal bı rott var arkadasımda yasıda buyuk haftasonu bulusmamız vardı ordaydı resım bulursam eklerım bızım pıtlerı ılk reglde cıftlestırdık arkasından ıkıncı reglde kopek erkek bı kopegın yanında kalıyodu tekrar yanlıslıkla olsada cıftlestı hıc bır sorun yasanmadı ıstersen yardımcı olabılırım
    KONUYLA ALAKASIZ AMA BENDE IKI HAFTA ONCE KOPEGIME EŞ ARIYODUM KONUMU SILDILER BURASI SADECE ARABA SITESIYMIS BANA OYLE SOYLEDILER ...
    arananlar bölümüne açarsan, burada otomobil parçası aranıyor diye yazarım sohbete açabilirsin diyede yazdım.

yanlış yerde konu açma önce açtığın konu başlığının içeriğini oku.
    Failure is not an option.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

moruk senin veterinerin adı ne ?

peder tanıyodur belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk senin veterinerin adı ne ?

peder tanıyodur belki
    akvet bulent abı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sizin ki farklı bir kavram.Adamın kafası karışmıyor ya insanlarla uğraşıyor diye.Ben bundan bahsetmiyorum.Hepsi aynı şeyi bilmiyor.Hepsinin uzmanlık alanı farklıdır.Konu çiftleştirme ise daha önce bu tecrübeyi yaşamış insanlardan bilgi alınmalı diyorum.Söylemeye gerek yok benim veterinerim yüksek fiyatlara işini yapıyor.Dahada pahalı olanından daha güzel yapıyorda işini.Ne alakası var bizim konuyla.Anlamadığın nokta bu..

Sen 1.4 hacimli bir arabayı turbo yapmak istersin.Parasınıda verirsin götürdüğün her ustada işini yapar değil mi.Ama asıl gerçeği bu işe daha önce kalkışıpta yapmış bir insandan öğrenirsin.İlla buradan mı örnek vermeliyim anlamanız için...

Bu arada ben sorun yaşamadım.Tatmin olmadım yapılan işlerden..
    İşte sıkıntı burda başlıyor hekimlik farklı bi kavram yine otomobillerden örnek verecek olursak bizde olay şöyle 1.4 bi motora 10 farklı turbo 10 farklı şekilde ve 10 farklı yazılımla yapılır bi bakarsın hepsinde aynı hp ve aynı tork ortaya çıkar ya da 10 ayrı hayvanda aynı hastalıkta aynı tedaviyi uygularsın 10 farklı sonuç çıkar. Neticede bu biyoloji ile ilgili her zaman 2*2=4 olamaz
    Yani sizin düşündüğünüz gibi asla olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)