adaş almışken klima olsun dedm :) bunda yok sanırım hayrlısı bakıcaz 1 ay içinde inşallah
Printable View
rc plakalı araç yaklaşık 1 1 buçuk yıl önce marmara hondadaydı motor sıfır,fiyat olarak 6500 demişlerdi bana araç baya bi yordun duruyodu o zmn klima komprasörü arızalıydı şuan ne durumda bilmiyorum
bu araç yalan oldu tamamdır ;)
rc yakın bi arkadasımın buyur ne lazımdıı:)
rc yi iyice inceledim yanlış anlaşılmasın ama araba kazalı sanırım sağ arka çamurluktan işlemliydi ve bi kaç yerden daha arkadan yürürken bakıldığında yengeçlik vardı biraz benden demesi
arabayı görmüşlügüm var güzel arabadır kaportası temiz motoru sorunsuz güzel gideri var
araç 1 senedir bende devir kesicisi filan iptal degil araç gördügünüz gibi siyah renktedir resimlerin çekildigi yer dandik araba yatık gibi duruyor şu an kople boyandın sagı solu toplandı bu gün yarın satılıda tekrar çıkartırım
aracın geçmişini bilen yoksa gidip bakmakta fayda war bn zmnında sı bakarken sahibinden aracılığıyla fotolarda 4 3.5 luk duran sı ı gördüğümde şok olmuştum hatta sahibine acaba çalıntı buluntumu die de sormak zorunda kalmıştm :)
yakından bakmak gibisi yok ;)