çüşşşşş...ye ye bitmez.
Printable View
çüşşşşş...ye ye bitmez.
Ben o işi yapıyor olsam ve o kadar para evimde olsa kasanın önüne m40 tankı ve f16 koyardım :D Adamın garajını merak ettim valla neler vardır kim bilir :)
kolombiyada uyuşturucu kartelleri devletten daha güçlü, gerçekten dünyada herhalde enfalza devlete söz geçiren grup bunlardır kaç kere devlet büyüklerini öldürdüler belli değil... baksanıza adamlar bide nakit çalışıyor :D
bu buzdağının görünen yüzüdür. O adam tüm servetini evinde mi saklar :D:D:D
Bizde de kapı gibi Cem Uzan var valla :D
bu adama ne yaparsa yapsın yazıklar olsun deıl helal olsun derım :D
ohaa bea o neymiş öle :S
herif dünyayı sömürmüş valla parasınıda böyle saklayan bi varyemez amca var bide bu salak:D
bayramlık bi konu olmuş olaya bak :D
Bu herifin hayatı film olur :)
Aynen öyle, çokta güzel olur. Bir arkadaşım anlatmıştı, Pablo Escobar ın kitabını okumuş. Aslında Pablo Escobarın yakalanamayacağı, eğer telefonlardan 1.30 dakikadan fazla konuşursa yerinin hemen tespit edildiği bilinmekteymiş, fakat oğluyla 2 dakikaya yakın konuştuğu için polis konuşma bittikten sonra çok kısa bir sürede (yaklaşık 1-2dk) intikal etmiş ve çatışma başlamış. Kimisinin polislerin öldürdüğünü, kimisinin intihar ettiğini söylüyor:).
escobarın evi. yaza hayatını anlatan film geliyor ve scarface gibi yıllarca unutulmayan bi film olcak bence
önemli olan gönlünün zengin olması, pehh şimdi paralar ne işe yaradı ? kurtardımı yook amaaaan :p :D
paralar silahlar yuh ama hayvanlara ne demeli harikalar:D
yuhhh diyorum adam kendi hayvanat bahçesini kurmuş.. para b.k tabi :D
Yazık olmuş ya :D
ohaa yaaa para var huzur yok:D
amca paralar bozulmasın dıe nerdeyse deppfreze koycakmıs bea
hass......
bu adam bu parayı piyasaya çıkarsın
amerikada devallüasyon olmazsa insan değilim :D
dunya niye krizde simdi belli oldu.. aq adam butun dolarları sotelemiş :hehe:
Yuhhh :eek::eek::eek:
okadar para kazanmışsın bırak işte :)
garajinida cekselermis keske :)
ööööööööeeeeeeeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
bir üretici gitti mallarda gitti diğerleri fiyatları arttırır şimdi :D
Yaşıyor abi adam :D
:S hayal ötesi
tabi bu parayı kazanmak için sürekli kaçak yaşadı ve harcamaya pek fırsat kalmamıştır:D
piyon aslan bakıyosa patronun hayvanat bahçesi vardır evinde..
bu ne yaa bukadar para adamı bozar:)
söyle düşünün çoğunuz evde yastık altı kasada kac para saklıyor tasınmazları ve bankada nekadar parasıvar :D
ahanda bu adamın evindeki parayı yaklasık aynı orantı ile bankalardaki parası ile düşünün:D oğlu köşedir:D bir ikincisi evet uyuşturucu karteli ama uyuşturucu kullananlara assalık gibi davranıyormus kendi de hiç kullanmazmış :D
bizim hacı amca bakkal gibi içki sigara var ama adı hacı amca :D
sadece uyuşturucu değil sigara bile içmemiş. ilginç bi adam
oha paraya bak :D merkez bankası kolombıya subesı :D
cocaınden vurmus paralarıı :D
bence merkez bankası stogundada bu kadar nakit yoktur :D
valla adam hep bir toto korkusuyla yaşıyordur, ben ondan daha rahatım tek bi fotodaki kadar lüksün onda biri olmamasına rağmen...
Way be kafadan 15milyon doları war oranın..Silahlar,hayvanlar fantezilere bak...
Pablo Escobar zamanında kendisine af çıkarılması halinde Kolombiyanın dış borçlarını ödemeyi teklif etmiş.. :D