6 yıldır döviz işi yapıorum bukadarını bi arada hiç görmedim:)
Printable View
6 yıldır döviz işi yapıorum bukadarını bi arada hiç görmedim:)
O kadar büyük döte sahip bi adama bu baskını yapmak , başlamadan engellemekten daha zordur . Bence sorgulamak yerine kutlamak lazım :)
çüşşşşş...ye ye bitmez.
Ben o işi yapıyor olsam ve o kadar para evimde olsa kasanın önüne m40 tankı ve f16 koyardım :D Adamın garajını merak ettim valla neler vardır kim bilir :)
kolombiyada uyuşturucu kartelleri devletten daha güçlü, gerçekten dünyada herhalde enfalza devlete söz geçiren grup bunlardır kaç kere devlet büyüklerini öldürdüler belli değil... baksanıza adamlar bide nakit çalışıyor :D
bu buzdağının görünen yüzüdür. O adam tüm servetini evinde mi saklar :D:D:D
Bizde de kapı gibi Cem Uzan var valla :D
bu adama ne yaparsa yapsın yazıklar olsun deıl helal olsun derım :D
ohaa bea o neymiş öle :S
herif dünyayı sömürmüş valla parasınıda böyle saklayan bi varyemez amca var bide bu salak:D
bayramlık bi konu olmuş olaya bak :D
Bu herifin hayatı film olur :)
Aynen öyle, çokta güzel olur. Bir arkadaşım anlatmıştı, Pablo Escobar ın kitabını okumuş. Aslında Pablo Escobarın yakalanamayacağı, eğer telefonlardan 1.30 dakikadan fazla konuşursa yerinin hemen tespit edildiği bilinmekteymiş, fakat oğluyla 2 dakikaya yakın konuştuğu için polis konuşma bittikten sonra çok kısa bir sürede (yaklaşık 1-2dk) intikal etmiş ve çatışma başlamış. Kimisinin polislerin öldürdüğünü, kimisinin intihar ettiğini söylüyor:).
escobarın evi. yaza hayatını anlatan film geliyor ve scarface gibi yıllarca unutulmayan bi film olcak bence
önemli olan gönlünün zengin olması, pehh şimdi paralar ne işe yaradı ? kurtardımı yook amaaaan :p :D
paralar silahlar yuh ama hayvanlara ne demeli harikalar:D
yuhhh diyorum adam kendi hayvanat bahçesini kurmuş.. para b.k tabi :D
Yazık olmuş ya :D
ohaa yaaa para var huzur yok:D