Allah rahmet eylesin kötü olmuş.:(
Önlem alınmıyor konusuna gelincede ne kadar önlem alınsada sürücü dikkat etmeyince yine oluyor bişeyler..:)
Allah yerini cennet mekan etsin. Diğer yaralı arkadaşada acil şifalar diliyorum.=(
Printable View
Allah rahmet eylesin kötü olmuş.:(
Önlem alınmıyor konusuna gelincede ne kadar önlem alınsada sürücü dikkat etmeyince yine oluyor bişeyler..:)
Allah yerini cennet mekan etsin. Diğer yaralı arkadaşada acil şifalar diliyorum.=(
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin. :(
Allah rahmet eylesin.Çok üzücü
Allah rahmet eylesin. vti yi 41 yasında adammı kullaniyomus yani ve aisiri hiz yapmis.vti ile kaza yapan zaten zor kurtulur.cok yakın tanıdıgım 2 vti kaza yapti icindekiler öldü belli tarihlerde.
sanırım balçova daki vti bu. :( Allah rahmet eylesin.. Allah kalanlara sabır versin :(
allah rahmet eylesin çok kötü..
allah rahmet eylesin çok kötü olmuş
Allah rahmet eylesin tmm da böyle göz göre göre de ölüme gitmek olmazki ya . 200le viraja girmek ne ya kendinden geçtiyse bile arkasınnda bırakacaklarını düşünseymiş biraz eminim oraya 200le girmezmiş . Lütfen dikkat edelim arkadaşlar , bugünde caddede 4 şeritli yolda en soldayız adam önümüze atladı resmen , nedir bu acele anlayamıyorum ? Allahtan yavaşladıkta vurmadık .
allah rahmet eylesin ama gerçekten 60 70 yazan yolda o kadar hızlı gitmek tehlikeli o yolda nerdeyse hersene denize araba uçuyor.Asfaltı ne zaman düzeltcekler filan diyorsunuz ama o yolda asfalt çalışması yapmak izmir trafiğinin bitmesi gibi bişey olur.
Allah rahmet eylesin üzücü bir durum.ailesine sabirlar dilerim.umarim hastanedeki yarali bir an önce sagligina kavusur...
çok kötü olmuş :( allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin çok kötü bişi yaaa allah kimsenin başına vermesin ailesine ve sevenlerine allah sabır versin ;)
allah rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin
allah rahmet eylesin çok kötü olmuş :(
videyoda bişeye takıldım soran adam sırarla başka araba varmıydı diye soruyor acaba yine aynı yere mi bağlicaktı konuyu?yarışan modifiyeli araç kaza yaptı gibi saçmalıcaktı galiba :ofk:
allah rahmet eylesin. yaa çok üzücü bir durum. çok dikkat edelim arkadaşlar...
allah rahmet eylesin. yolu bilmiyorum ama yol bozukken bu hızlarda virajlarda giriliyorsa asfalt döküldüğü zaman bunun en az 5 katı kaza yaşanır gibi geliyor bana.