Oyunu indirip oynamaya başlayan var mı?
benimki %86 da :)
Printable View
Oyunu indirip oynamaya başlayan var mı?
benimki %86 da :)
3.cu partı ındırmekle mesgulum..
Serverlara baglanıyorum su an, yorumumu yaparım birazdan :)
Oynamaya basladım, cocuk oyunu gibi :D
Fazlasıyla vasat :)
Bodykit jant vs koyuyorsunuz birsürü cadde vs var.
Ama komik olan zıplama tusu falan var, yolda giderken puan topluyorsunuz zıplayıp falan araba ile :D
Görüntü eh iste, pek indirmeye deger birsey degilmis.
Emeğine ve anlatımına sağlık fakat oynanabilirliği yüksek bir oyun değil,belirteyim :) En fazla 4-5 saatinizi ayırıp sileceksiniz.Bence kotalı internete sahip olanlar boşuna indirmesinler.
Hadi ya abi %90'a geldim iptal mi etsem bu dakikadan sonra :D
Yok indir bi bak da :)
Bana cok vasat geldi.
Oyuna baslıyosun misal, 4 araba secenegi var e90 bmw sectim araba 3 vites saka gibi :D
Yavas yavas puan topladıkca falan yollar acılıyor, modifiye parcaları vites motor falan cıkıyor herhalde :)
Birazdan silerim :D
iyi ki indirmemişim :D
6saat 23dakika diyor awesome çılgın partlardan dahamı kısa olur yoksa yorar bu iş
yorumlar bozdu vazgeçtim
abow oyun çok vasat çıktı. Araba yerine eşek seçip eşekle zıplasak daha güzel olacakmış:D
oyun inmişti çoktan ama yazılanları görünce kurmaktan vazgeçtm
:S oglen indirmiştim kurmassamı :D
Kendimi uyuşturucu taciri gibi hissettim yorumlardan sonra :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=4qydN...eature=related
linkten bakın oyun içi videosu mevcut bencede indirilmez :)
video bomba :D ıt that dıe bagıroo hatun
'race on' tavsiye ederim. sardım bu aralar istanbul park falanda var e30 m3 alıp kokpit kamerasıyla sürekli yanlıyorum :) cupra mini falanda var wtcc yarışları falan tavsiye ederim :)
oyun içi videoları gördükten sonra vazgeçtim nfs onlineı beklicez artık napalm
Şimdi indirmesi updatesi ıvırı zıvırı bitti. Yazık bence indirmeyin, merak edecek bişey yok. Oyunun ilk girişinde insan ' oo güzel bişeye benzio ' dio oyuna girdikten sonra ' 1bucuk saat indirmeyle uğraştım lan net kastı etti oyuna bak a..' Gerek yok kısacası. :D
15gb den 512kb ye düşen varmış demek :) 50gb ortalamam var düşmedi henüz 512kb ya :D
bende aynı paraya pinekliyorummm sinir falan oldummmm