tabi tabi verirler ermenistana sağ topları veririz kürtlere sol topları külahta ruslara.
(ermeni ve kürt arkadaşlar alınmasın lafım kimi olduğunu anlamışsınızdır umarım)
Printable View
tabi tabi verirler ermenistana sağ topları veririz kürtlere sol topları külahta ruslara.
(ermeni ve kürt arkadaşlar alınmasın lafım kimi olduğunu anlamışsınızdır umarım)
Adamlar bu lafi turkiyede soyluyorlar elin rusunu s.ktr edin soyletenlerin soyletenleri destekleyenlerin ta
sıçıp bokları ile oynasınlar :D
fazla şaşırmasınlar adamı mikerler :)
Hayat bayram olsa, gerizekalılar. Babayı alırsınız ezikler.
ben rus ırkını severim :)itler havliyo fazla havlamasinlar rusyayi baslarina yıkariz.dunyada ermeni yahudi kürt bunlar oldukca dunya duzeni olmaz.
hahaha biri sağı almış biri solu almış ama şu an bunlar için tuttuğumdan yaklaşık 30milyon tane var onu nasıl alcaklar gelirlerse onu düşündüm:D
ruslar bıze 18 25 yas arası tum hatunları versınler bızde onlara turk topraklarındakı ınek bokundan gubrelerden verırız :D
bu jirinowski mi ne karın ağrısı millete orayı burayı vereceğine gelsin aksaraydaki vatandaşlarını kurtarsın :)
hahahahahahahhaha :hehe: bu rusların kafa hep kıyak anlaşılan :D
eee obamada başa gelmeden önce seçim öncesi propogandasında heybeliadada ruhban okulu açılacak, ekümenik kabul ettirelecek, ermeni soykırımı tanınacak demişti çokta şaşırmamak lazım böyle seçim vaatlerine...
Saçmalıkdan öte bişey değil..
bir tarafımla gülüyorum...
o zaman rusyanın yarısıda benim olsun :)
votka yı fazla kaçırmışlar bu sefer sanırım :)
bizim tepededekilerde iş yokki.pısır,asalark bir devlet durumuna soktular bizi.gelen tokat atıyo giden tokat atıyor.şöyle dimdik ayakta duran,kendinden emin bi yöneticimiz yokki bu it soylarını sustursun.ahh ATAMMM ahhh.nerelerdesinnn.bu ülkenin bu duruma gelmesini engelleyemedik ya; asıl bize çok yazık.ATAMIZ başımızdakilere değil bizlere emanet etmişti Evladı CUMHURİYETİ...